Mistral

De Mistral is een gokkast van Bellfruit uit 1990 met 6 rollen in het BFM90 kabinet met Scorpion 1 techniek. Voor wie een manual kopie wil ga naar contact onderaan deze pagina.

SPELBESCHRIJVING MISTRAL

Mistral is een 6 rollen machine.
3 rollen worden gebruikt voor het basisspel. Op de rollen staan fruitsymbolen die op de winlijn prijs geven.

Met een speciaal symbool op rol 3 kan een opbouw prijs gewonnen worden:

-Elke keer als het speciale symbool op rol 3 boven de winlijn verschijnt, wordt het volgende symbool in de bijbehorende ladder aangemaakt. Verschijnt dit symbool op de andere posities van rol 3, dan wordt in de daarbij horende ladder een volgend symbool aangemaakt.
-Heeft men een ladder helemaal gevuld, dan wordt hiervoor een mystery prijs uitbetaald waarna de ladder dooft.
-Completeert men de eerste verticale lijn, dan krijgt men hiervoor een x2 paneel verlicht. Vervolgens wordt deze lijn gedoofd en alle nog verlichte panelen schuiven 1 positie naar links. Een verlichte x2 komt overeen met 1 keer gokken zonder verlies in de gamble.
-Zodra men een prijs krijgt wordt automatisch een x2 ingezet zodat de prijs verdubbeld wordt. Vervolgens kan de speler kiezen of hij een volgende x2 wil inzetten.

Prijzen gewonnen in het basisspel kunnen:

1. opgenomen worden;
2. aan een kop of munt gamble aangeboden worden;
3. in de Clubmeter gezet worden om Clubspellen mee te spelen. Clubspellen worden gespeeld met de rollen 4 t/m 6 waarop bankbiljetten en munten staan afgebeeld. De speler kan inzetten kiezen van 4, 8 en 16. Op deze inzetten zijn respectievelijk 1, 2 en 3 winlijnen aktief. Drie gelijke symbolen geven kris kras een prijs op de aktieve winlijnen. Elke munt geeft een mystery prijs. Na elk spel wordt “hold” aangeboden. “Hold” is alleen te gebruiken indien op dezelfde inzet of lager verder wordt gespeeld. Punten in de Clubmeter kunnen op elk moment worden opgenomen. De maximale waarde van de Clubmeter is 200.

Specificaties

Datum toelating: 21/12/1990
Merkteken volgnummer 0324
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter