Money Spinner

De Money Spinner gokkast van Bellfruit was 1 van de eerste gokkasten voor het Euro tijdperk. Bellfruit was gewild want er werden namelijk vele rebuilds geleverd. Dat zijn gebruikte kabinetten met een nieuw spel er in. Dat drukte de kosten want niemand wist nog in het begin of de nieuwe euro kasten succesvol waren. Lees hieronder de spelbeschrijving van deze topper.

Het basisspel wordt gespeeld op twee winlijnen van de 4 onderrollen. 3 Win prijzen worden betaald op winlijn 1 (rollen 1,2,3) en winlijn 6 (rollen 2,3,4). De schijf op de bovenruit draait naar een nieuwe waarde indien het Spinner symbool op winlijn 1 stopt. Het Money symbool, criss cross op 4 rollen, wint de prijs op de schijf aangewezen door de blauwe Money pijl.

De Money Spinner schijf verdraait steeds bij het wijzigen van de spelkeuze of inzet naar de laatste stand van het bijbehorende spel of inzet (bij voldoende Clubpunten). Het Clubspel wordt op de onderrollen gespeeld.

Bij Inzet 5 speel je op 5 winlijnen (op rollen 1, 2 en 3). Bij inzet 10 speel je op 10 winlijnen (5 op rollen 1, 2, 3 en 5 op rollen 2, 3, 4). De schijf op de bovenruit draait naar een nieuwe waarde indien het Spinner symbool in zicht stopt. Het Money symbool, criss cross op 3 rollen naast elkaar, wint de prijs op de schijf aangewezen door de rode Money pijl.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 05/11/2001
Merkteken volgnummer 0522
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter