Moonshine

De Moonshine gokkast van Barcrest uit 2002 heeft een maximum inzet van 20 credits in het bovenspel waarbij de prijzen kris kras tellen. Ook heeft deze fruitautomaat een herhaal kans wat op zich vrij uniek is.

Spelbeschrijving van de Moonshine:

Basisspel
Het spel bestaat uit twee basisspelen en een vervolgspel met verschillende inzet.
Het basisspel heeft één winlijn met 2- en 3-in-lijn prijzen. Bovendien leveren twee blauwe of twee rode mystery symbolen 2-100 punten op en drie blauwe of drie rode mystery symbolen 4-200 punten op. De gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard, in één van de 99 meters.

Het andere basisspel is een 0/1-spel. Dit spel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit en in 99,99% van de gevallen wint de speler 1 punt. De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
– hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);
– hij kan dit punt naar een van de meters overzetten door kort op START/SPAREN te drukken;
– hij kan “automatisch” het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op START/SPAREN te drukken (het punt wordt automatisch in de meter met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).

Vervolgspel
Het vervolgspel kan gespeeld worden met inzet 5 en 20. Het 0/1-spel is verplicht voordat een vervolgspel gestart kan worden.
– Bij inzet 5 geldt dat alle prijzen kriskras zijn (alleen drie dezelfde symbolen) en drie blauwe of drie rode mysterysymbolen 5 punten opleveren + een herhaalkans. De herhaalkans wordt gestart door het drukken van START. Verder geeft de machine de punten zoals gepresenteerd in het prijzenschema.
– Bij inzet 20 geldt dat alle prijzen kriskras zijn (alleen drie dezelfde symbolen) en leveren drie blauwe, drie rode of een combinatie van beide mysterysymbolen 10 punten op + een herhaalkans. De herhaalkans wordt gestart door het drukken van START.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating:
Merkteken volgnummer 0561
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

8 Reacties op “Moonshine”

 1. Marco schreef:

  Herhaalkans is niet zo uniek. Dat had Barcrest in de jaren 80 al met Top Deck.

  • admin schreef:

   Ik denk zelfs en weet het bijna wel zeker dat top deck de 1e kast was met herhaal kans. Dat was ook de feature waarom deze kast zo’n succes werd. En volgens mij werd beloofd met de opvolger triple action of action bank dat daar ook herhaal kans in zou komen en toen de exploitanten deze kasten bestelden zat het er toch niet in. Wie weet welke kast dit precies was?

   • Marco schreef:

    Ja dat weet ik wel. Dat was de Top Action. Er was wel één ‘maar’. Als je 3 jackpots had (200 punten) kon je de Herhaal Kans niet inzetten. Dat kon bij de Top Deck weer wel. Eén van de kenmerken waarom de Top Deck succesvoller was. Ik heb de Top Action en de Top Deck gehad maar vond zelf ook de Top Deck leuker.

   • Danny schreef:

    Kan iemand mij helpen aan kopie beschrijving/manual van de moonshine?
    Mvg

    • TonH schreef:

     Hoi Danny,
     ik heb wel een handleiding van de moonshine, maar die is alleen compliant met de EN55014-1 : 1997, EN6055014-2 : 1987, EN55014-2 : 1997, EN60335-1 / Perst 82 (Draft). Zelf ben ik op zoek naar de handleiding van de Dutch Moonshine (Genesis) MA10951C.
     Groet
     Ton

 2. richard schreef:

  hallo

  hoe krijg ik de moonschine van vrij spel af.
  als ik hem nu opstart krijg ik automatisch
  50 punten en kan ik niet met geld spelen.

  b.v.d. richard

 3. John schreef:

  Vandaag gekocht leuke kast , inc beschrijving mocht iemand die ooit zoeken

Laat een reactie achter