Multi Bank

De Multi Bank gokkast is een speelautomaat van Ace uit 1991. Multi Bank heeft 3 rollen en diverse inzetten in het bovenspel, met criss cross wincombinaties.

De MULTI BANK heeft een gebruikelijk basisspel, met o.a. een mystery-wins (2-200).

Met een gewonnen prijs heeft de speler drie mogelijkheden:
“NEEM WIN”, “GOKKEN” of het BOVENSPEL.

Dit BOVENSPEL wordt geactiveerd door op een inzet-knop te drukken. Men kan kiezen uit een inzet van 4,8 of 16 punten.
De prijzen in het bovenspel worden, op twee prijzen na, verkregen door criss-cross wincombinaties.

Bovendien wordt, in ongeveer 50% van de gevallen dat men een prijs heeft gewonnen, “at random” de tekst “NAAR BANK” verlicht. De speler heeft op dat moment de mogelijkheid om de prijs op de “bank” te zetten.
De gewonnen punten worden dan omgezet in superpunten (niet direkt opneembaar). Op het “bank”-display worden de superpunten bij de eventueel eerder verkregen superpunten geteld.
De winteller geeft aan uit hoeveel wins het totaal van de bank is verkregen. (Als men bijv. een win van 8, een win van 4 en een win van 20 op de bank heeft gezet, staat de “winteller” op 3 en de “bank” op 32). Na elk basisspel waarin niets is gewonnen,
kunnen de superpunten van de bank ingezet worden in het bovenspel. Men kan ook bijv. 2 prijzen van 8 tegelijk inzetten, Om met een inzet van 16 te kunnen spelen.
Op de bank mogen maximaal 5 prijzen gespaard worden, waarmee in het bovenspel per prijs 200 punten gewonnen punten zijn kunnen gewonnen, worden. moet men Indien eerst 200 een basisspel spelen, om de overige superpunten in te kunnen zetten.

Specificaties

Datum toelating: 08/02/1991
Merkteken volgnummer 0328
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter