MultiPlayer

De MultiPlayer is een meerspeler gokkast van Barcrest uit 2002 (we hebben geen merkteken afbeelding dus hopen dat dit goed is). Tot op de dag van vandaag is de MultiPlayer een hit in de gokhallen.

Spelbeschrijving:
Het basisspel van Multi Player bestaat uit een automatische enkel/dubbel gamble. Afhankelijk van de inworp van twee, vier, zes of acht euro – respectievelijk 10, 20, 30 en 40 credits (= enkel) – volgt (na het indrukken van START) een automatische enkel/dubbel gamble die deze credits omzet in een gelijk aantal gewonnen punten én u een spelcyclus aanbiedt van respectievelijk 10, 20, 30 of 40 spins. Daarnaast bestaat er een kleine kans op verdubbeling van bovengenoemd aantal gewonnen punten. Dus geen 10, 20, 30 of 40, maar 20, 40, 60 of 80 gewonnen punten! Multi Player speelt altijd met de hoogst mogelijke basisinzet. Als u bijvoorbeeld zes euro inwerpt, volgt (na het indrukken van START) automatisch een 30/60-gamble, die resulteert in een spelcyclus van 30 spins én een tegoed van 30 of 60 gewonnen punten. Let wel: indien de creditmeter meer dan 40 credits bevat, wordt er altijd een 40/80-gamble gespeeld.
Op nog niet bespeelde automaten kunt u op elk willekeurig moment instappen en het basisspel spelen.

Clubspel
Na de enkel/dubbel gamble kunt u het vervolgspel op drie rollen met vijf winlijnen starten. In een spelcyclus kunt u vóór elk spel (spin), afhankelijk van het puntentotaal op de ‘TOTAAL’-meter en het aantal resterende spins, naar wens 2, 5, 10, 20 of 40 punten inzetten. Als de ‘TOTAAL’-meter aan het einde van een spelcyclus de 8.000-puntengrens overschrijdt, wordt een door het programma bepaalde hoeveelheid punten automatisch naar de creditmeter overgezet (in ieder geval totdat de ‘TOTAAL’-meter minder dan 8.000 punten bevat).

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 19/11/2002
Merkteken volgnummer 0628
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter