Number Link

De Number Link is een gokkast van bellfruit uit 1989 in het BFM88 kabinet met Scorpion 1 techniek. Number Link is een machine met 4 rollen met daarop fruitsymbolen, cijfers en letters.

SPELBESCHRIJVING

De som van de cijfers die op de winlijn verschijnen, worden verlicht in de Feature Cirkel. Zodra een aantal cijfers naast elkaar verlicht is wordt hiervoor een prijs aangeboden. De speler kan deze prijs pakken of doorspelen om meer cijfers naast elkaar aan te maken.

Naamladder

Alle letters die op de winlijn verschijnen worden verlicht in de Naamladder. Een volle ladder geeft een van de volgende features:
Stack: dit feature wordt aangeboden als 2 maal deze positie bereikt is. Alle cijfers in de cirkel worden gegroepeerd en op een willekeurige plaats in de cirkel neergezet.

Schudden: Het “schudden” -paneel wordt aangemaakt. Als “schudden” verlicht is kan de speler de cijfers door elkaar laten schudden door op de “schudden” knop te drukken.

Maak hoogste niet-verlichte nummer aan: Het hoogste niet ver lichte cijfer wordt aangemaakt.

Schot: Een van de onverlichte cijfers wordt aangemaakt met daar na een kans op herhaling hiervan.

Volgende prijs geen cancel: Het “volgende prijs geen cancel”-paneel wordt verlicht. Als dit paneel verlicht is wordt bij de eerstvolgende prijs de feature cirkel niet gedoofd. Het “volgende prijs geen cancel”-paneel dooft na het eerstvolgende spel met een prijs.

De featurecirkel valt weg als:
– een prijs opgenomen wordt
– de eerste gok succesvol is
– en als een gokkeuze hoger dan x2 gekozen wordt.

De prijs in de featurecirkel kan elk spel opgenomen worden. Voor alle prijzen (tot 132) is de roulette-gamble beschikbaar.

Specificaties

Datum toelating: 11/09/1989
Merkteken volgnummer 0245
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter