Orion

Orion is een gokkast van eurocoin uit 1991 met MPS techniek. De Orion zit in het bekende EU95 kabinet met in bovenspel rollen met kaart symbolen.

Spelbeschrijving van deze Fruitmachine.

Met de juiste combinatie op de winlijn heeft men prijs. Alleen de ORION symbolen kunnen criss-cross een prijs geven. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de WINMETER getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:
1. Dubbel of niets gokken.
2. Prijs innen naar de creditmeter door op INNEN te drukken.
3. Inzetten op de SUPERMETER.

GOKKEN
Men gokt tussen dubbel of niets. Men kan via dit gokken maximaal 200 punten winnen.

INNEN
Een prijs kan men via de INNEN knop nemen. Een winst van meer dan 100 punten gaan naar de creditmeter. 100 Punten of minder gaan naar de WINBANK. Deze punten kan men later inzetten voor een supergok.

ORION SPEL
Indien er punten op de Supermeter staan, kan het spel beginnen. De speler kan met de INZET knop 4, 8 of 16 punten inzetten. Hij moet proberen zoveel mogelijk kaarten van zijn keuze (klaveren of harten) volledig in het venster te krijgen. Heeft hij 1 kaart goed, kan hij de winst nemen of inzetten voor een volgende kaart (er worden dan géén punten van de Supermeter geteld). Doet hij dit laatste, dan geldt voor 1 venster dat beide kaarten kunnen winnen.

SUPERGOK
Elk biljet van 25 gulden in de winbank kan (na een spel zonder winst) dubbel of niets gegokt worden.

Specificaties

Datum toelating: 17/12/1991
Merkteken volgnummer 0416
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter