Pharaoh

Pharaoh is een gokkast van JPM uit 1997 in het Cretus 95 kabinet. De Pharaoh fruitmachine heeft een egyptisch thema met 4 spaarbanken, waardoor je tot 800 punten kunt doorspelen in het bovenspel. Voor meer zie onze spelbeschrijving hieronder.

Met de knop “KIES SPEL” kan men het spel kiezen dat men wil spelen. Men kan kiezen tussen een onderspel (basisspel 1), een 0-1 spel (basisspel 2) of, bij meer dan 3 punten in de spaarbanken, een inzet 5 spel. Het onderspel wordt gespeeld op 3 rollen elk bedrukt met 24 symbolen. Wins gelden op winlijn behalve de JPM wins. Twee of drie JPM kris kras geeft een mystery prijs van 2-200 of 4-200 punten. Alle wins komen automatisch in de gamble.

Tot 100 punten is de gamble dubbel of niets. Daarboven veranderd de gamble in een no- lose gamble. Punten kunnen met de knop “NEEM WIN” naar de credits geschreven worden. Met de knop “START/SPAREN” kunnen de punten naar spaarbank 1 in het bovenspel geschreven worden. Het bovenspel kan gespeeld worden met horizontale en diagonaal winlijnen. Wins worden evenredig naar inzet over de spaarbanken verdeeld. Wanneer een spaarbank 200 punten bevat dan worden deze punten automatisch naar de winbank geschreven.

De punten van de winbank kunnen met de knop “NEEM WINBANK” in stappen van 4 naar de credits geschreven worden. Met de knop “NEEM WIN” komen de punten van de laagste spaarbank in de gamble.

Specificaties

Datum toelating: 29/01/1997
Merkteken volgnummer 0782
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

Laat een reactie achter