Phoenix

De Phoenix is een gokkast van JPM in het Electra kabinet. Speel de Phoenix op 6 rollen en ga helemaal los. De kast kent een front opening met 2 uitneembare compact hoppers. Verder heeft de kast een SR5 muntproever en de techniek is Pluto 6.

De Phoenix is een 6 rollen machine voor de Nederlandse markt. De speler heeft de keuze uit 3 basisspellen en in het bovenspel kan de speler kiezen uit inzet 5 en 10. Het bovenspel is ook direct toegankelijk via het 0-1 spel.

Tijdens het inwerpen van geld in de machine zal de limiet meelopen tot maximaal 40 Euro. Na het opspelen van de limiet dient de speler weer een nieuwe limiet te accepteren. Gedurende het spel kan de speler door de info/limiet knop in te drukken zien wat zijn actuele limiet is, hoelang hij reeds heeft gespeeld (in minuten) en wat hij reeds heeft gewonnen of verloren (in euro’s). Voor elk spel dient te speler de start knop opnieuw in te drukken.

Basisspel
Beschrijving Het onderspel wordt gespeeld op de 3 onderste rollen, prijzen worden uitgekeerd zoals is weergegeven op de wintabel. Alle prijzen kunnen direct uitbetaald worden door de Neem Win knop of toegevoegd worden bij de totaal win meter door de Start / Sparen knop.

Gamble
Alle prijzen van het onderspel kunnen gegokt worden in dubbel of niets doormiddel van de gamble
knop. Prijzen kunnen gedubbeld worden tot een maximum van 200 punten.

No lose stake 5
Dit spel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Indien er geen winnende combinatie op de rollen verschijnt ontvangt de speler 1 punt in de TOTAAL WIN METER (verlies= 1). Bij voldoende punten in de Totaal Win Meter start automatisch het bovenspel.

!bij dit spel draaien dus altijd eerst de onderste rollen en bij voldoende punten ook de rollen van het bovenspel. Hierdoor is het dus mogelijk om met het draaien van de onderste rollen punten te verdienen en daarna nog een kans om punten te verdienen met het draaien van de bovenrollen!

No lose stake 10
Dit spel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Indien er geen winnende combinatie op de rollen verschijnt ontvangt de speler 1 punt in de TOTAAL WIN METER (verlies = 1). Bij voldoende punten in de Totaal Win Meter start automatisch het bovenspel.

Phoenix feature
Op inzet 10 wordt er een feature actief als er 3 vlammen symbolen criss cross worden weergegeven. De speler krijgt nu een extra spin op de bovenrollen waaruit altijd een winnende combinatie volgt. Hierna volgt er een Golden Streak of Spin herhalingskans. Bij Phoenix krijgt de speler weer een herhalingskans (maximum of 11 achterelkaar) en bij Spin draaien de rollen nog 1 x en wordt het feature verlaten. De gewonnen prijzen in het feature zijn cumulatief en worden bij het beƫindigen van het feature bijgeschreven in de totaal win meter.

Specificaties

Datum toelating: 16/08/2004
Merkteken volgnummer 0642
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter