Play 4 Free

De gokkast Play 4 Free is een game van AWP uit 2013 in hun eigen Renaissance kabinet. Play 4 Free is uitgerust met Pluto 5 mpu.

Spelbeschrijving:

Basis Spel
Het basis spel wordt gespeeld op rol 2 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine.

Club Spel
Het club spel wordt gespeeld op rol 2 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine.

Free Play Spel
Het free play spel wordt gespeeld op rol 2 t/m 4 gesitueerd in de onderruit van de machine. Een win wordt gerealiseerd indien een combinatie uit de wintabel verschijnt op een van de 27 winlijnen. Alle win die gewonnen wordt zullen free games zijn. Wordt het aantal free games groter dan een bepaald maximum dan moeten de free games verplicht uitgespeeld worden met het cash reel spel. Zijn er geen free games meer over dan wordt er automatisch teruggeschakeld naar het clubspel.

Cash Reel Spel
Het cash reel spel wordt gespeeld m.b.v. rol 1 gesitueerd in de onderruit van de machine. Na het starten van het cash reel spel, zal rol 1 gaan ronddraaien en stoppen op een bepaalde win. Deze win wordt bijgeschreven op de totaal meter. Gaat de totaal meter over zijn maximum heen dan wordt er een gedeelte van de totaalmeter uitbetaald zodat deze weer onder het maximum komt. Zodra er een cash reel spel gestart is kan er niet meer teruggeschakeld worden naar het free play spel.

Het cash reel spel wordt net zolang gespeeld zolang er free games zijn. Zijn er geen free games meer over dan wordt er teruggeschakeld naar het clubspel. Zijn er niet voldoende free games voor het cash reel spel dan zal er een automatisch gokken spel voor de free games gespeeld worden.

Specificaties

Datum toelating: 22/01/2013
Merkteken volgnummer 7484
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

Laat een reactie achter