Power Spin

De Power Spin is een gokkast van JPM uit 1988 met 3 rollen en spannende features. Bij de Power Spin zorgt het magische getal zeven voor een nieuwe uitdaging. De “beheersbare” 7-symbolen kunnen van een NORMAL RUN een ongelooflijke POWER SPIN maken. Credits vliegen je dan om de oren. Dubbel Bonus, Criss Cross Sevens, Bar Bonus en “schudden” zijn de spanning verhogende spelelementen. En alsof er dan nog geen power genoeg is, maakt de GAMBLE-feature elke SPIN weer even spannend.

Spelbeschrijving:

7-BONUS
Elk 7-symbool dat binnen het venster verschijnt wordt vastgezet op de 7-matrix in de ruit. Drie zevens op een lijn in deze matrix levert winstpunten op. 4 punten voor een horizontale of verticale lijn, 10 punten voor een diagonale lijn.

DUBBEL BONUS
Het aantal punten van de 7-matrix wordt verdubbeld wanneer het woord “DUBBEL op de winlijn verschijnt.

CRISS CROSS SEVENS
3 zevens op een willekeurige plaats binnen het venster leveren winstpunten op. Met een knipperende knop bepaalt de speler de hoogte van de winst.

BAR BONUS
Op de ruit staan vier horizontale rijen BAR-symbolen met achter elke rij het bijbehorende aantal punten. Met een BAR-symbool op de winlijn van de middelste rol verlicht een van de BAR-symbolen op de ruit. Zo wordt in het spel rij voor rij opgebouwd. Een volle rij BARS betaalt direct uit.

SCHUDDEN
Een SCHUDDEN-symbool op de winlijn geeft een speler de kans om alle rollen nogmaals te laten draaien.

GAMBLE MOGELIJKHEID
Een speler heeft de mogelijkheid zijn punten te verdubbelen of te verliezen met deze gok-feature. De maximale winst kan oplopen tot 200 punten.

Specificaties

Datum toelating: 20/06/1988
Merkteken volgnummer 0156
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Power Spin”

  1. Arie Velthuis schreef:

    Meloen feature
    Als er en munt op de lijn verschijnt, worden er 2 punten op de meloen meter bijgeschreven.
    Indien verlicht, wordt de meloen meter uitbetaald als op de 1e en 2e rol een meloen valt. Dit ter aanvulling op de info.

Laat een reactie achter