Power Spinner

De Power Spinner is een gokkast van Errel in het V12 kabinet. De Power Spinner heeft Pluto 5 techniek en is een leuke kast om op te spelen.

Spelbeschrijving:

Basisspel
De Power Spinner heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie benedenrollen op 1 winlijn. Drie kronen criss cross geven een mystery tussen 10 en 100. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit.
De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen Spelen met de knop “Start/Sparen”.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende potten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Het inzet 5 vervolgspel wordt gespeeld op de drie bovenrollen op 5 winlijnen. Ieder spel wordt er een wisselend aantal vakjes van de bonus cirkel verlicht. Indien er een prijs wordt gewonnen, zal het spel daarop de bonus cirkel gaan “draaien” met het laatst getoonde aantal lampjes. Dit aantal lampjes bepaalt de kans op de bonus (maximaal 5 lampjes geeft 5/6 kans op de bonus).

Bij voldoende punten maar onvoldoende potten kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Active)!

Max 200 punten
Een pot mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 potten bevinden zich op het grafische display in de onder ruit. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald. Indien het totaal van alle potten (de gewonnen spelen meter) boven de 200 komt, zullen een of meerdere potten via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Specificaties

Datum toelating: 11/07/2002
Merkteken volgnummer 0581
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

1 Reactie op “Power Spinner”

  1. Carl schreef:

    Deze is ook uitgekomen in het ’99 kabinet.

Laat een reactie achter