Pulsar

Pulsar is een gokkast van Eurocoin in het EU92 kabinet, maar was er ook in het BFM88 en BFM90 kabinet. Het bovenspel van Pulsar bestaat alleen uit meerdere kleuren barren en zevens.

BASISSPEL

Na het inwerpen van geld kunnen spel(len) worden gestart door op de START-knop te drukken. Het is mogelijk om één of meerdere rollen één keer vast te houden door op de HOLD-knop te drukken. Een wacht kan worden geannuleerd door op de knop CANCEL te drukken. Soms houdt de machine automatisch één of meerdere rollen vast. Wanneer de rollen stoppen bij een winnende combinatie, is de winst weergegeven op de Winmeter.

Verzamel de overwinning door op de COLLECT-knop te drukken of gok de winst om te verdubbelen of niets door op de te drukken BAR- of 7-knop. Zet de winst over naar de Supermeter door op “TO SUPER METER” te drukken

VERZAMELEN
Een award kan worden verzameld door op de COLLECT-knop te drukken. Punten worden overgedragen naar de creditmeter.

PULSAR FUNCTIE
Op het bodemglas zijn de letters PULSAR START gedrukt. Op band 3 van de onderrollen is het woord PULSAR gedrukt. Wanneer dit woord op de winlijn verschijnt, gaan er lampjes op het glas branden. Wanneer dit woord net onder of net boven de winlijn verschijnt, gaat een lampje op het glas uit. Als alle letters van het woord op het spoelglas branden, begint rol 3 te draaien. De speler kan deze rol stoppen door op de STOP-knop te drukken. Het symbool dat stopt op de winlijn wordt ook weergegeven op rol 1 en 2. De prijs wordt weergegeven op de Winmeter.

TOP SPEL
Wanneer er punten op de Supermeter staan, is het mogelijk om het Topspel te starten. Speler kan inzet 4, 8 of 16 selecteren met de STAKE-knop.
Het spel begint door op de BAR- of 7-knop te drukken.

Specificaties

Datum toelating: 12/05/1992
Merkteken volgnummer 0439
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter