Quintet

De Quintet gokkast is een voor de Nederlandse markt ontworpen spel uit 1990. De Quintet heeft 6 brede rollen. Drie van deze rollen worden gebruikt voor het normale f 0,25 spel en de andere drie worden gebruikt voor het quintet spel. De win van het normale spel kan ingezet worden in het quintet spel. Dit spel heeft een inzet van 4 of 8 punten en geeft de speler de mogelijkheid zijn win tot maximaal 200 te verhogen. Het thema spel van de machine wordt opgebouwd door het fl 0,25 spel. Het bestaat uit een KRIS KRAS bonus en een QUINTET bonus.

KRIS KRAS bonus: 27 winlijn combinaties.

QUINTET bonus:
Het quintet symbool telt voor elk symbool. Elk quintet symbool geeft 0/4 gamble.

Na de start van een nieuw spel wordt van de bonussen aangewezen. Indien nu het +1 symbool op de winlijn valt zal de aangewezen bonus opgehoogd worden tot maximaal 5. Een quintet symbool op de winlijn verlicht de volgende letter in de naam “QUINTET”. Indien de naam volledig verlicht is zal de aangewezen bonus aktief worden. Deze bonus blijft nu maximaal 5 spelletjes aktief.

Na het behalen van een win uit het f0,25 spel heeft de speler de mogelijkheid deze win te nemen, te vergokken in een dubbel of niets gamble of in te zetten in het quintet spel.

Het Quintet spel kan gespeeld worden met een inzet van 4 of 8 punten. Het maakt gebruik. van 5 winlijnen. Bij het 8 punten spel telt het quintet symbool voor elk symbool, Het spel wordt beeindigd, door het nemen van de win of het bereiken van 200 punten:

Specificaties

Datum toelating: 01/06/1990
Merkteken volgnummer 0293
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter