Random Flashback

De gokkast Random Flashback van errel is uitgebracht in 2001 in het ’76 kabinet. Later is die ook verschenen in het bekende V12 kabinet. De orginele documentatie en manual is in ons bezit.

Spelbeschrijving Random Flashback:

Basisrollenspel
Bij minder dan 4 punten in het “GEWONNEN SPELEN”-display wordt automatisch het basisspel op drie rollen gespeeld. Dit basisspel heeft een holdmogelijkheid.

Kop/munt basisspel
Dit spel wordt automatisch gespeeld als er 4 of meer punten in “GEWONNEN SPELEN” staan. Er wordt gegokt tussen “KOP” of “MUNT”, waarbij de kans op munt 99,9% bedraagt. “MUNT” levert 1 punt op, “KOP” niets.Het is ook mogelijk dit basisspel te spelen als er minder dan 4 punten in “GEWON-NEN SPELEN” staan. Daarvoor achtereenvolgens op “KIES SPEL” en “START” drukken.

Winst uit basisrollenspel
De winst uit het basisrollenspel kan naar “SPELEN” of naar “GEWONNEN SPELEN” geschreven worden door het indrukken van respectievelijk “WINST NAAR SPELEN” en “WINST NAAR GEWONNEN SPELEN”.

Winst uit kop/munt basisspel
Deze winst (1 punt) gaat automatisch naar de laagste pot en kan opgenomen worden door het indrukken van “WINST NAAR SPELEN”. Met dit ene punt wordt twee keer gegokt (telkens 50% kans): eerst van 1 naar 2, en vervolgens van 2 naar 4.

Vervolgspel
Het vervolgspel start als er meer dan 5 punten in “GEWONNEN SPELEN” staan en het kop/munt basisspel gespeeld is. De inzet bedraagt 5 punten en het spel wordt gespeeld op 5 winlijnen.

Vervolgspel beëindigen
Het indrukken van “WINST NAAR SPELEN” beëindigt het vervolgspel. De inhoud van een van de potten wordt naar “SPELEN” geschreven. Als alle potten leeg zijn of de som van de potten kleiner is dan 4 punten, eindigt het vervolgspel.

Meer foto's

46 Reacties op “Random Flashback”

 1. Ray schreef:

  binnen een uur na mijn aanvraag al een mail van Dirk
  met de gevraagde handleiding
  daarna heb ik nog een mail gestuurd met wat vragen
  en daarop ook weer snel en duidelijk antwoord
  ik ben erg blij deze site gevonden te hebben

  Ray

 2. Ruud schreef:

  Beste,

  Morgen ga ik mijn Random Flashback ophalen en na wat googelen zie ik hier dat de handleiding beschikbaar is. Is het mogelijk een kopie te ontvangen? Ik weet niet zeker of de handleiding bij de kast aanwezig is.

  Uiteraard wil en kan ik mijn ervaringen en eventueel bij de kast geleverde documentatie ook weer delen als daar behoefte aan is.

  Alvast bedankt voor de reactie,

  Ruud

 3. Henk schreef:

  Beste,
  Ik ben nieuw in de wereld van fruitmachines (ik zit in de flipperkasten) dus ben ik gaan googelen en kwam deze site tegen.
  Ik heb een random flashback (mijn eerste kast) maar zonder beschrijving.
  Zou erg leuk zijn om een beschrijving en eventueel schema’s te ontvangen van deze kast.
  Bij voorbaat dank,
  Henk

 4. Rico schreef:

  Beste,
  Ook ik heb een random flashback gokkast en zou daar graag de handleiding van ontvangen.
  Bij voorbaat dank,
  Rico

 5. René schreef:

  Ook ik heb een random flashback gokkast en zou daar graag de handleiding van ontvangen.
  verlichting werkt biet en geluid staat heel hard

 6. randy schreef:

  Hoi dirk

  Heb je voor mij de pdf van de random flashback.

  Mvg randy

 7. randy schreef:

  Hoi dirk

  Heb hem al gevonden

  Toch bedankt

  Mvg randy

 8. Luc schreef:

  Ook ik heb een random flashback gokkast zins gisterenavond, waar helaas geen documentatie bij aanwezig is.Graag zou ik een handleiding hier van ontvangen.

  Bij voorbaat dank.

 9. Peter schreef:

  Waarom moet iedereen een handleiding cq schema hebben van een kast? Zo moeilijk is het spel niet en de meesten hebben wat electronische kennis geen benul hoe ze schema’s moeten lezen. Gevolg dat iedereen in de kasten gaat zitten kutten waardoor die het steeds slechter doen en die troep komt weer op MP terecht. Speel op een kast, doet ie t niet flikker m weg en koop een nieuwe bij 1 van de betere aanbieders op MP. Tips die hier gegeven worden zijn soms wel OK maar ga niet zonder reden zitten kloten in een kast. En admin, stuur niet iedere jan doedel een schema. Als ze m willen hebben zoeken ze zelf maar op internet maar werk aub niet mee aan het vernachelen van gokkasten 🙂

 10. Leendert schreef:

  Een vraag van een nieuweling met bijna geen verstand van gokautomaten. Ik heb gisteren een Random Flashback gekocht en de automaat blijft maar ‘bijvullen’ zeggen, zelfs als ik er 60 euro in heb gegooid (goed voor 300 punten). De 60 euro bestaat uit 2 euro munten (daarnaast kunnen er ook 1 euro munten in). Kunnen jullie mij vertellen of het daar aan ligt? Moeten er ongeveer evenveel 1 euro als 2 euro munten in zitten? En zo ja, wat is het minimale bedrag dat in de automaat moet zitten voordat er kan worden gespeeld? Alvast bedankt voor de reacties! Groet!

 11. Rik schreef:

  Heeft iemand een idee hoe je een service doet dit geeft ie namelijk aan en de box blijft piepen

 12. Rik schreef:

  Ik heb een random flashback gekocht en zou graag een handleiding ontvangen

  Alvast bedankt

 13. Bas Rempt schreef:

  Een goedendag, het service lampje van mijn random flashback blijft knipperen. Heeft u toevallig een handleiding over hoe ik dat misschien uit kan krijgen? Mvrgr Bas.

 14. Zepp schreef:

  Beste,

  Ik ben sinds kort in bezit van een random flashback, mocht iemand de handleiding hebben maak je mij daar erg blij mee. Ik zit nu namelijk met een storing.

  Hij blijft maar zeggen dat ik moet bijvullen (zit echt ruim genoeg in) en ik heb constant dat claxon geluid

  Gr Zepp

 15. Ben kaart schreef:

  Sinds gister eigenaar van een een random flashback, bijvullen en onderhoud blijven nu knipperen!
  Hoe kan ik de kast in een soort vrije modus zetten dus gewoon vrij spelen voor iedereen?
  Alvast bedankt
  Mvg
  Ben Kaart

 16. Debby schreef:

  Graag zou ik de handleiding van de random flashback willen hebben, en hoe ik hem dan in vrij spelen kan zetten hij blijft nu aangeven bijvullen.
  Alvast bedankt

 17. Robert schreef:

  hallo allen ik heb een paar vragen over de random flashback
  is er iemand met een schema en welke backupaccu moet er in ( )

 18. Robert schreef:

  Hallo ik ben in het bezit gekomen van een random flashback
  Wie kan mij helpen met het schema en welke back-up accu moet er in ( wat is de voltage er van )
  al vast bedankt
  groet
  Robert
  voor info
  sky@ziggo.nl

 19. Christaan schreef:

  Ik ben op zoek naar de handleiding van random flashback om problemen mee op te lossen hopelijk

 20. Leo schreef:

  Ik ben ook opzoek naar de handleiding van random flashback hopelijk kan je mij daar mee helpen!

 21. Ray schreef:

  Goedendag,

  Heb onlangs een random flashback kast op de kop getikt nu zit hier helaas geen documentatie bij en deze heeft wat aandacht nodig ivm een paar elektrische en geluids isseus, hierom zou ik graag een handleiding en/of elektrisch schema mogen ontvangen zodat ik deze goed kan nalopen en indien nodig afstellen.
  Ook zag ik dat ik deze kast (gedeeltelijk) kan uitlezen maar er staat niet bij met wat voor apparaat, mocht er iemand zijn die mij omtrent deze kast verder kan helpen stuur dan aub een bericht naar Ray@hebik.nl

  Bij voorbaat dank.

 22. Gerbrand schreef:

  Goede middag, ik ben op zoek naar een manual voor de Random Flashback, zou U mij daar aan kunnen helpen ? Mvg, Gerbrand

 23. Dicky schreef:

  Goedenavond. Ik heb een Random Flashback met diverse problemen. Maar wellicht hangt het onder één printje die niet lekker is?

  De teller onderin doet niets, totaal geen verlichting, geluid nog niet gehoord (behalve Wat gebrom/elektronische ruis). En als je een prijsje wint krijg je dat hij niks meer doet, zeg maar helemaal vast loopt.

  Mocht je een oplossing in gedachten hebben hoor ik het graag.

 24. Sietse schreef:

  Goedendag ik heb een probleem met mijn gokkast random flashback, zodra ik mijn betaalunit er in zet schiet het geld er meteen uit, heeft iemand een electrich schema? Mail naar sietsek14@gmail.com

 25. Reem van Schaik schreef:

  Goeden dag,

  Ik heb wat problemen met de aansturing van de verlichting van mijn Random Flsh back, Zou u mij van de schema’s van deze kast kunnen voorzien. Ik hoop dan de aansturingen te kunnen herstellen.

  Alvast dank.

  Reem

 26. Marc schreef:

  Ik heb onlangs deze kast gekocht op marktplaats. Hij werkt prima in test modus, alleen geeft hij een service icoon aan. Het zal fijn zijn als ik de technische handleiding heb zodat ik de kast kan nalopen. Heeft iemand deze toevallig?

  Met vriendelijke groeten,

  Marc

 27. lars schreef:

  Goedenmiddag, ik ben op zoek naar een manual/handleiding voor de Random Flashback gokkast, zou U mij daar aan kunnen helpen?

  Met vriendelijke groet,

  Lars

 28. Mike steevens schreef:

  Ik ben op zoek naar de handleiding van de wild stars gokkast

 29. Stefa schreef:

  Graag zal ik een handleiding willen van mijn random flashback. Geluid zal ik willen verminderen en alles erover weten
  Gr stefan

 30. Paul schreef:

  Goedemorgen ik ben ibv een random flashback gokkast. Is het mogelijk om er punten op te zetten zonder er geld in te doen? Zo ja hoe dan?
  En ik ben op zoek naar een volledige handleiding

 31. Sietse schreef:

  Ik heb n handleiding nodig van random flashback wie heeft die verstuur op mail sietsek12@gmail.com

 32. Ronald schreef:

  Ook ik ben opzoek naar een handleiding van de random flashback. Nu weet ik niet of er verschil in zit in de ombouw van de gulden naar de euro?

 33. Paul schreef:

  Ik ben op zoek naar de handleiding van de random flashback. Wie kan hem leveren ?
  @ mail : pauski4@hotmail.com
  Alvast bedankt

 34. Marck Franken schreef:

  Hoi,

  Ik heb ook een Random Flashback en ben op zoek naar het bedrading schema. In de hoofdstekker zit een draad los en ik weet niet waar deze in moet.
  Bedankt alvast

 35. Marck Franken schreef:

  Hoi,

  Ik heb ook een Random Flashback en ben op zoek naar het bedrading schema. In de hoofdstekker zit een draad los en ik weet niet waar deze in moet.

 36. Rene schreef:

  Heb een random flashback, allen werkt sinds kort het display en verlichting niet meer. Wie kan mij verder helpen?

 37. Rondom fleshback schreef:

  Hallo ik wil u vragen of u iemand mij ook de documentatie toe kan sturen via mijn mail en weet iemand misschien welk type accu batterij ik moet hebben.

 38. Mike schreef:

  Hoi, kan iemand gewoon vertellen hoe ik mijn random flashback van vrijspelen afhaal en op munten spelen zet?
  Alvasty bedankt.

 39. Mike schreef:

  Ben er zelf achtergekomen en je kan de deurschakelaar indrukken (vrijspel) en uittrekken (geldspel). Dacht ik meld het ff.
  Mvg.

Laat een reactie achter