Red Devil

De Red Devil gokkast van Barcrest uit 2010 is er in een Barcrest kabinet maar ook als ombouwpakket voor in een BFM2000 bellfruit kabinet. Speel met maximaal 20 credits op 4 rollen waarbij de prijzen kris kras zijn. De Red Devil symbool levert mystery prijzen op.

Spelbeschrijving

RED DEVIL gebruikt drie rollen voor het basisspel, en 2- en 3-in-lijn prijzen. Drie “RED DEVIL”-symbolen kriskras op rol A, B en C geven een mystery.
De speler kan gewonnen punten innen, gokken of sparen in één van de tien “METERS” (Deze worden in het alpha gepresenteerd als er geen actie van de speler is).
Op het “1/0 display” licht afwisselend een “1” en een “0” op. Licht de “1” op na het indrukken van de “START/SPAREN”-knop – dit gebeurt in 99,9% van de gevallen – dan wint de speler één punt. Dit punt wordt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst.
De RED DEVIL heeft 10 “METERS” en een “TOTAAL”-meter die het totaal van die 10 meters weergeeft. Het vervolgspel wordt gespeeld op de rollenset van het basisspel.
De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:
• X 5 op de rollen A,B en C kriskras. Drie “RED DEVIL”-symbolen kriskras geven een mystery tussen 4 en 200 punten.
• X 10 op vier rollen kriskras, met winkansen op de rollen ABC, BCD. Drie “RED DEVIL”-symbolen kriskras geven een mystery tussen 4 en 200 punten.
• X 20 op vier rollen kriskras, met winkansen op de rollen ABC, BCD, ACD, ABD. Drie “RED DEVIL”-symbolen kriskras geven een mystery tussen 4 en 200 punten.
De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten. Als dat aantal bereikt
is, wordt de “METER” automatisch geïnd.
Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROL SPEL”, “1-0 SPEL” of bij voldoende punten in “TOTAAL”- de vervolgspelen X5, X10 en X20.

Specificaties

Datum toelating: 26/02/2010
Merkteken volgnummer 0744
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Red Devil”

  1. Leon schreef:

    Weet iemand misschien waar deze ombouwpakketten te koop zijn?

    alvast bedankt

Laat een reactie achter