Red Yellow

De gokkast Red Yellow is een gokkast van Errel van voor en na de euro. De Red Yellow in het gulden tijdperk was TK 0960, na de euro voor cafe TH 0505 en voor gokhal TS 0509.

Basisspel
De Red Yellow Active heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie rollen onder in de automaat op 1 winlijn. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen Spelen met de knop “Start/Sparen”.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende potten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Bij voldoende punten maar onvoldoende potten kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Active)! De Red Yellow Active heeft twee inzetten in het vervolgspel, 5 en 10. De inzet kan gekozen worden met de knop “Inzet 5-10”.
In het vervolgspel zijn alle prijzen criss cross. Op beide inzetten kan gekozen worden tussen het rode en het gele winplan. Op het display in de boven ruit worden voor beide kleuren de laatste prijzen die zijn gevallen getoond. Maar alleen prijzen in de gekozen kleur worden daadwerkelijk gewonnen. Op inzet 10 kunnen tevens bonus games worden gewonnen (4 tot 8). Beide kleuren worden dan actief, en de BAR symbolen zijn “wild”. Tijdens deze bonus games kunnen ook extra bonus games worden gewonnen. De beurt waarin deze extra bonus games worden gewonnen, komen eventuele andere prijzen te vervallen.

Max 200 punten
Een pot mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 potten bevinden zich op het grafische display in de onderruit. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald. De gewonnen spelen meter is het totaal van de potten. Indien het totaal boven de 200 komt, zullen een of meerdere potten via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Speel informatie en speel limiet
De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “speelinfo – limiet” worden ingesteld (tussen F10,- en F50,- (€10,- en €40,-)). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelen. Het speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet, het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer.

Winst Innen
De speler kan met “Kies pot” de pot selecteren en met “Winst Innen” deze pot naar de Winbank schrijven. Als “Kies pot” niet wordt gebruikt, dient 2x op “Winst Innen” gedrukt te worden om een pot naar de Winbank te schrijven. Alleen punten die door de speler zelf worden geïnd (potten of basis prijzen), blijven in de winbank staan. De speler kan deze punten zelf laten uitbetalen door op “Uitbetalen” te drukken. Een wachttijd van 15 seconde volgt.

Specificaties

Datum toelating: 15/02/2000
Merkteken volgnummer 0960
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Red Yellow”

  1. Jan Schoenmaker schreef:

    Goedenmiddag
    Ik ben op zoek naar een Nederlandse handleiding voor de errel Red yellow gokkast .
    Heeft u die ?
    Mvg Jan

Laat een reactie achter