Reel Magic DeLuxe

De Reel Magic DeLuxe is de nieuwere uitvoering van de bestaande Reel Magic. Deze uitvoering zit in een Dutch Cabinet 95 met Impact techniek.

Spelbeschrijving

Onderspel:

Basisspel
Het onderspel wordt gespeeld op een rollenset van drie rollen, elk bedrukt met 24 symbolen. Wins gelden op winlijn. Wanneer het KRIS KRAS feature verlicht is dan gelden de wins criss-cross. Dit feature valt willekeurig. Twee of drie JPM symbolen geeft een prijs van 4-100 of 8-200 punten. Alle wins uit het onderspel komen automatisch in de gamble.

Gamble
Zwart/Rood, dubbel of niets. Maximum 100 punten inzet. Boven de 100 punten kunnen de punten naar de credits geschreven worden of kunnen de punten naar de multiwinmeter geschreven worden. Wins van 200 punten worden automatisch genomen. Wins van 4 en hoger kunnen met de knop ‘HERSTELLEN/NEMEN’ genomen worden.

Bovenspel:
De punten die in het onderspel gewonnen zijn, kunnen gebruikt worden om het bovenspel te spelen. Het bovenspel wordt gespeeld op een rollenset van drie rollen. Op elke rol zitten een aantal verborgen symbolen. Er kan gespeeld worden met stake 4,8,12 en 16. Hoe hoger de stake, hoe meer symbolen er op de rollen boven zichtbaar worden.

wins bovenspel:
-stake 4: criss-cross op alle zichtbare symbolen.
-stake 8: criss-cross plus de verborgen cherry’s en plums
-stake12:criss-cross plus alle verborgen cherry’s, plums, bells en melons
-stake 16:criss-cross plus alle verborgen symbolen
Wins van 200 punten worden automatisch genomen. Wins boven de 200 worden niet
uitgekeerd. Wins kunnen genomen worden met de knop ‘HERSTELLEN/NEMEN’. Wins
kleiner dan 100 kunnen gegambled worden met de knop ‘BONUS GAMBLE’.

Specificaties

Datum toelating: 15/10/1990
Merkteken volgnummer 0755
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter