Reel Magic

De Reel Magic gokkast  was wel een van de grootste triomfen van JPM in 1990. Daarna werden er vele fruitautomaten uitgebracht die een vervolg waren op deze machine, zoals de reel action, reel magic deluxe, reel ghost en nog veel meer.

SPEL BESCHRIJVING

Reel magic is een voor de Nederlandse markt ontworpen 6 rollen automaat. De drie beneden rollen worden gebruikt voor het normale spel en vertonen conventionele fruitsymbolen. De rollen set voor het inzet spel vertoont grote fruitsymbolen en een aantal verborgen symbolen. De verborgen symbolen worden zichtbaar als de speler op een hogere inzet speelt.

Wins in het normalespel worden betaald voor combinaties die behaald zijn op de winlijn. De combinaties staan vermeld op de benedenruit. Tevens is er een mogelijkheid voor het behalen van een zogenaamd kris kras spel, waarbij de win combinaties op 27 winlijnen betaald worden.

Wins behaald in het normale spel kunnen via een 3D dubbel of niets kaart gamble gegokt worden of kunnen worden ingezet in het reel magic spel.

Het reel magic spel geeft de speler de mogelijkheid zijn win tot maximaal 200 te verhogen. Dit spel heeft 4 inzet mogelijkheden. De wincombinaties zijn geldig op 27 winlijnen volgens het winplan dat vermeld is op de bovenruit.

Met een inzet van 4 worden alleen de zichtbare symbolen gebruikt.
Met een inzet van 8 worden verborgen kersen en pruimen toegevoegd.
Met een inzet van 12 worden verborgen kersen, pruimen, bellen en meloenen toegevoegd.
Met een inzet van 16 worden al de verborgen symbolen toegevoegd.

Zolang gedurende het reel magic spel de totale win kleiner of gelijk 100 is kan de speler een bonus gamble doen. Dit houdt in dat hij zijn win terug kan halen naar de dubbel of niets gamble, gokken en bij succes opnieuw inzetten in het reel magic spel.

Specificaties

Datum toelating: 05/02/1990
Merkteken volgnummer 0265
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

4 Reacties op “Reel Magic”

 1. Rene schreef:

  Kil ben op zoek naar de manual van de MPS 2 moederbord. Kunnen jullie me araan helpen?

  Alvast bedankt

 2. Ben schreef:

  Ik ben op zoek naar de handleiding van de reel magic. Heeft iemand een idee hoe ik daar aan kan komen? Alvast bedankt, Ben

 3. S mol schreef:

  Hallo,
  Ik ben op zoek naar de handleiding van een real magic is er een mogelijkheid deze hier te downloaden?

  Met vriendelijke groeten Stefan

Laat een reactie achter