Relight

De gokkast Relight is een fruitautomaat van Elstar en Maygay. De Relight zit in het Dutch Elegamce kabinet met Epoch techniek en hopper uitbetaal systeem.

Basisrollenspel:
Er is een mystery prijs met een 1/0-Spel

Clubspel:
Je speel t het Clubspel met een inzet van 5 of 10 credits. Het clubspel wordt gespeeld op 3 rollen en geeft prijzen voor kriskras combinaties. Indien er voldoende punten in de clubmeter staan wordt er een clubspel gestart. Ingezet kan worden middels de “Inzet +” en “Inzet –“, knoppen welke zich naast de verschillende wincombinaties van het winplan bevinden. Automatisch wordt de vorige inzet herhaald. Maximaal kunnen er 20 punten worden ingezet per clubspel. Het is niet mogelijk om op elke individuele wincombinatie maximaal in te zetten.

Relight feature:
Het Relight feature wordt gestart wanneer er drie “Relight” symbolen “kriskras” verschijnen en er minimaal twee punten zijn ingezet. De prijs vermeld binnen de meter “herhaalprijs” wordt gegeven en de disk binnen het Relight Feature zal gaan draaien. Stopt de pijl van de disk na het indrukken van de “Stop”-knop op een:
– groen vlak: dan wordt de herhaalprijs nogmaals gewonnen en zal de disk opnieuw gaan draaien.
– rood vlak: einde van het Relight feature. De totaal gewonnen feature prijs wordt binnen de clubmeter bijgesteld.
– Relight vlak: maakt alle rode vlakken binnen het Relight feature groen

Specificaties

Datum toelating: 02/07/2002
Merkteken volgnummer 0609
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter