Replay

De gokkast Replay van Bellfruit is uitgebracht als ombouwpakket voor BFM2000 kabinetten. Dit spel heeft een dot-matrix display met de bekende cashflow muntproever.

Spelbeschrijving:

Basis rollenspel
Het basis rollenspel gebruikt vier rollen van de onderste rollenset. Er zijn 3-in-lijn prijzen mogelijk op de winlijnen 1 (rollen 1, 2 en 3) en 6 (rollen 4, 5 en 6). Het Replay-symbool geeft een mysteryprijs tussen 2 en 200 punten. Een win van 100 punten of minder kan dubbel of niets worden gegokt met KOP of MUNT. Een win onder 200 punten kan op de clubmeter gezet worden om clubspellen te spelen.

Clubspel
De clubmeter toont het totaal van de 1/0-meter en de meters 1 t/m 8. Het clubspel gebruikt de onderste rollenset. Met KIES INZET kan de speler zijn inzet in het clubspel bepalen (uiteraard dienen er voldoende punten in de clubmeter te staan). Op inzet 5 vijf winlijnen op rollen 1, 2 en 3. Op inzet 10 tien winlijnen (vijf op rollen 1, 2 en 3, vijf op rollen 2, 3 en 4). Het Replay-symbool, kriskras op drie rollen, start de schijf.

Gewonnen punten gaan direct naar de actieve potten. De speler kan ze gebruiken om verder club-spellen te spelen, of ze naar de puntenmeter overzetten door de hoogste pot te innen. De clubmeter kan maximaal 1000 punten bevatten. Bij overschrijding worden één of meerdere meters geïnd, totdat het totaal weer kleiner is dan 1000.

Specificaties

Datum toelating: 01/04/2003
Merkteken volgnummer 0636
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter