Rio Grande

De Rio Grande is een gokkast van Bellfruit met indianen thema. In 2002 kwam deze op de markt, maar alleen uitgebracht voor de gokhallen.

Spelbeschrijving:

Het rollen basisspel wordt gespeeld op 3 rollen.

Clubspel
Prijzen in het clubspel winnen op 5 winlijnen. Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten én potten aanwezig te zijn.
Bij ingedrukt houden van de START knop worden er bij inzet 10 en 20 respectievelijk maximaal 3 of 5 winspellen gespeeld. Het eindresultaat van een serie winspellen wordt m.b.v. de rollen of feature
gepresenteerd. Gewonnen punten worden direkt in de aktieve potten bijgeteld. Deze kunnen worden gebruikt voor het verder spelen van Clubspellen, of genomen naar de Winbank door de hoogste pot te innen.

Per winspel kunnen maximaal 200 punten gewonnen worden. Per serie van 2 winspellen kunnen maximaal 400 punten gewonnen worden. Of men dit werkelijk krijgt, hangt af van het aantal potten en overflow na de serie winspellen.

Feature
Bij 3 wigwammen in zicht, worden er punten in de kluizen gevuld of worden munten toegevoegd. Bij 3 indianenhoofden in zicht start de RIO GRANDE feature. Voor inzet 10 gelden de blauwe munten en blauwe kluis, voor inzet 20 de rode munten en rode kluis.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 12/12/2001
Merkteken volgnummer 0591
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter