Rock around the Clock

De gokkast Rock around the Clock van Errel is uitgebracht in normaal en exclusief kabinet. De Rock around the Clock fruitmachine is een zeer gewilde kast voor verzamelaars. Destijds in exploitatie was het geen succes, maar komt omdat er wellicht te veel spel elemnten van vroeger in zaten. Deze kast is zowel voor horeca (TH0675) als voor gokhal (TS 0720) uitgebracht.

De featureladder heeft de volgende functies

Stap
1 tm 3 is niets
4 Bonusspin – De rollen draaien een keer extra. Eventuele extra stappen op de rollen worden opgeteld bij stap 4! Eventuele wins kunnen gegambled worden in basisspel.
5 Matrix – Symbolen op actieve winlijnen worden verlicht in de matrix op de bovenruit.
6 Verdubbel Matrix – De waarde van de matrix wordt verdubbeld.
7 Mystery Spin – De rollen draaien naar een winnende combinatie. Eventuele wins kunnen gegambled worden in basisspel. Extra stappen op de rollen worden niet opgeteld bij stap 7.
8 Extra Single – Er gaat een extra single aan in de Rock Around the Clock ladder. Een volle ladder start de feature.
9 20 punten win. Kan gegambled worden in basisspel.
10 50 punten win. Kan gegambled worden in basisspel.
11 100 punten win. Kan gegambled worden in basisspel.
12 of meer Start de Rock around the Clock feature.

Gambleladder:

Prijzen die worden gewonnen in het basisspel (inzet 1 of 2) kunnen gegambled worden in een gambleladder. Al deze gambles zijn neutraal. Het gamblen wordt gedaan op een ladder die in kleine stappen omhoog en omlaag gaat. In principe kan de speler zo lang naar boven doorgokken als hij wil, maar na 2 loses (stap terug) is het afgelopen en wint hij de dan actieve prijs. De maximale waarde van de gambleladder is 200 punten. Prijzen boven de 200 punten kunnen niet worden gegambled.

Matrix:

De matrix wordt gevuld indien de ‘matrix-feature valt op de featureladder. In de matrix worden alle symbolen verlicht die op de actieve winlijnen voorkomen. ledere verlichte lijn levert 10 punten op indien de speler op de ‘neem matrix’ drukt. Indien de ‘verdubbel matrix’-feature is geactiveerd, wordt de ‘x2’ indicator verlicht en levert iedere verlichte lijn 20 punten op.
Zodra de Matrix de maximale waarde bereikt (80 punten), dan wordt deze automatisch opgenomen en kan de speler kiezen deze op te nemen of uit te betalen. In het geval van een ‘inzet 1’ of ‘inzet 2’-spel is er de mogelijkheid de prijs te gamblen. Indien de speler zelf kiest om de Matrix-prijs op te nemen, dan wordt deze automatisch uitbetaald.
Zodra er een prijs valt dan vervallen zowel de matrix als de verdubbelaar!

‘Rock Around the Clock’ feature:

De ‘Rock Around the Clock’-feature kan op 2 manieren bereikt worden: de speler heeft genoeg platen gespaard op de spaarladder, of hij scoort 12 of meer stappen op de featureladder. De ‘Rock Around the Clock’ feature bestaat uit het draaien van de plaat. Deze plaat functioneert als een Rad van Fortuin. De speler drukt op ‘start’ en na een korte uitdraaiperiode komt de plaat tot stilstand.

De speler wint vervolgens een van de volgende prijzen:
– 20 punten
– 50 punten
– 100 punten
– 200 punten
– Mystery Spin: Een winspin die een prijs oplevert.
– Rock Bonus: De speler wint de waarde die in het display ‘Rock Bonus” staat. Deze waarde varieert van 100-200 punten voor inzet 1 en inzet 5, en ligt tussen 200-400 punten voor inzet 2 en inzet 10 spellen. De Rock Bonus wordt tijdens het normale spel stapsgewijs opgehoogd.

Specificaties

Datum toelating: 07/06/2005
Merkteken volgnummer 0675
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

1 Reactie op “Rock around the Clock”

  1. Marco Tulen schreef:

    Mooi uitvoering in V12 met bijpassende topper en stickers. Idd jammer dat deze kast geen succes was. Komt ook puur door de periode. Men wil die spelletjes zoals vroeger allemaal niet meer.
    Dit concept is de 2e versie, de eerste versie was Duits en was qua artwork iets anders.

Laat een reactie achter