Rock Box

De Rock Box gokkast van Cretus is een fruitautomaat uit 2004 voor de horeca. De Rock Box heeft een onder en een bovenspel.

Spelbeschrijving:

De Rock Box heeft twee soorten basisspelen. Met de knop Kies Spel kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie onder rollen op 1 winlijn. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De Rock Box symbolen geven een mystery prijs tussen 10 en 100. Prijzen kunnen met de “gokken” knop worden gegokt of direct naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”.

Vervolgspel:

Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel en het inzet 10 spel op de drie boven rollen (5 winlijnen). De joker symbolen tellen voor elk symbool (in combinatie met een ander symbool). Op inzet 10 geven drie Rock Box symbolen (criss cross) recht op de Rock Box equalizer feature. Deze equalizer geeft 5 bonussen met een prijs tussen 10 en 200. Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Aktief)!

Max 200 punten

Een spaarbank mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 spaarbanken bevinden zich op het grafische display in de boven ruit. Als na het bijtellen van een prijs een spaarbank het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald.
Hierna volgt een wachttijd van 15 seconde.
Indien de spaarbank (het totaal) boven de 200 komt, zullen een of meerdere (sub-) spaarbanken via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Speel informatie en speel limiet

De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “speelinfo – limiet” worden ingesteld (tussen €10,- en €40,-). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelen. Het speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet, het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer.

Winst Nemen

De speler kan met de Neem Win knop een spaarbank opnemen en deze naar de Winbank schrijven. Alleen punten die door de speler zelf worden geïnd (spaarbanken of basis prijzen), blijven in de winbank staan. De speler kan deze punten zelf laten uitbetalen door op “Uitbetalen” te drukken. Een wachttijd van 15 seconde volgt.

Specificaties

Datum toelating: 26/05/2004
Merkteken volgnummer 0634
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter