Roman Palace

De Roman Palace is een gokkast voor de gokhallen. Deze fruitmachine van Elam is in 2002 op de markt gebracht en heeft een romeins thema met Julius Ceasar. Speel het bovenspel met 5 of 20 credits. Haal maximaal 1000 credits met 3 geldzakjes. De blauwe en rode zevens geven een mystery prijs tussen de 200 en 1000 punten (bij inzet van 20 credits). U speelt op 5 winlijnen.

Spelselectie

Door middel van de “Kies spel” – knop kan gekozen worden voor  de volgende  spel mogelijkheden:

● Basisrollen inzet 1
● 1 / 0 spel, clubspel inzet 5
● 1 / 0 spel, clubspel inzet 20

Druk op start en er volgt een automatische gok tussen 1 en 0 met 99,99% kans op 1 en 0,01% kans op 0. De prijs van het 1/0 spel wordt automatisch in de clubmeter geplaatst. Het is pas mogelijk om een 1/0 spel te starten indien er minimaal op 1 winplan combinatie is ingezet.

Basisspel

Het basisrollenspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Prijzen worden gegeven voor combinaties  op de winlijn of “kriskras”

Alle gewonnen prijzen in het basisspel kunnen:

● naar de clubmeter worden overgezet middels de “start”-knop.
● worden  geplaatst in de winbank middels de” Herstellen / Neem Win “ – knop.
● een 200 punten prijs wordt rechtstreeks in de winbank geplaatst.

Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen. Indien  er in de clubmeter voldoende punten staan en er aan het minimale aantal actieve meters wordt voldaan, kan er een clubspel gestart worden. De inzet per spel is 5 of 20 punten. Tijdens het clubspel zijn er 5 winlijnen actief. Bij een inzet van 20 punten  geeft een combinatie van  drie rode of blauwe zeven’ een mystery prijs van 200 tot maximaal 1000 punten. Een combinatie van drie willekeurige zeven’s of bar symbolen, geeft bij een inzet van 40 een prijs van 40 punten.  Op inzet 5 of 20 worden er respectievelijk 1 of 5 subspellen gespeeld. De maximale prijs per subspel is 200 punten. De rollencombinatie geeft het totaal  weer  van de subspelen.

Meters opnemen

Een submeter kan met behulp van de “Kies Meter” knop worden geselecteerd. Een submeter kan maximaal 200 punten bevatten. Om de geselecteerde meter op te nemen, druk op de “Neem Meter” knop. Bij het opnemen van 2, 6 of oneven waarde volgt er een automatische gok. De opgenomen waarde worden in de “Winbank” geplaatst. Om punten vanuit de “Winbank” naar de “puntenmeter” te verplaatsen, houdt u de “Neem Winbank” knop ingedrukt.

Specificaties

Datum toelating: 17/09/2002
Merkteken volgnummer 0619
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter