Royal Club

De gokkast Royal Club is een fruitautomaat van Barcrest die we wellicht kennen uit de gokhallen. In de horeca zul je hem niet zien. De maximale inzet bij deze kast is 20 credits in het bovenspel. Het is wel een zware jongen met groffe inzetten en dito winsten waarbij de winsten verviervoudigd kunnen worden.

Spelbeschrijving Royal Club (uit orginele manual):

Via de “KIES INZET”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROL SPEL”, “1-0 SPEL” of – bij voldoende punten – de vervolgspelen x2, x5, x10, x15 en x20.

Rolspel
De Royal Club gebruikt 3 rollen voor het basisspel. Er zijn alleen 3-in-lijn prijzen mogelijk Gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard (in één van de 99 “METERS”).

1/0-spel
Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het “1/0”-spel worden gespeeld. Bij winst kan de speler dit punt innen, naar een van de “METERS” overzetten door kort op “START/SPAREN” te drukken of ‘automatisch’ het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op de “START/SPAREN”-knop te drukken (het punt wordt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).

Vervolgspel
De vervolgspelen x2, x5, x10, x15 en x20 worden pas vrijgegeven als de speler genoeg punten in de “TOTAAL”-meter heeft om deze spellen te kunnen spelen. Bij inzet 10 wordt de prijs vermenigvuldigd met 2, bij inzet 15 met 3, bij inzet 20 met 4.

Meters
De ROYAL CLUB heeft 99 “METERS” en 1 “TOTAAL”-meter. De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten worden ingezet. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de “METER” automatisch geïnd.

Meer foto's

Laat een reactie achter