Runner Unlimited

De Runner Unlimited gokkast is er in meedere uitvoering, deze en de VAW (View all Wins) en dan zowel in het ’99 kabinet als V12.

Spelbeschrijving van de Runner Unlimited (manuals etc. zijn in ons bezit):

Basisspel
De Runner Unlimited Active heeft twee soorten basisspelen. Met KIES SPEL kan het basisspel gekozen worden.

Basis rollenspel
Het basis rollenspel wordt gespeeld op de drie onderste rollen. Het is voorzien van hold. Het winplan staat op de onderruit. De winst uit dit basisspel kan naar de winbank geschreven worden met WINST INNEN of naar gewonnen spelen met START / SPAREN.

0/1 Basisspel
Er wordt gegokt tussen 0 of 1 waarbij de kans op 1 99,9% is. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de potten en GEWONNEN SPELEN geschreven.

Vervolgspel
De Runner Unlimited Active heeft twee inzetten in het vervolgspel, 5 en 10. De inzet kan gekozen worden met INZET 5 -10. Het 0/1 basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. START kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. START nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen. Het vervolgspel wordt gespeeld op drie rollen met vijf winlijnen. Op inzet 10 kan tevens een bonus (40-200) worden gewonnen (drie bonussymbolen kriskras). Bij iedere (extra) bonus gaat tevens de vierde rol meedraaien. De speler maakt dan kans op weer een (extra) bonus.

Max. 200 en 1000 punten
Een pot mag maximaal 200 punten bevatten. De tien potten bevinden zich op het grafische display in de onderruit. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de WINBANK geschreven. Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in GEWONNEN SPELN staan, worden één of meerdere potten naar de winbank geschreven, totdat het totaal van de potten minder dan 1000 punten is.

Active systeem
Het Active systeem beschermt de speler tegen mogelijke prijsoverschrijding.

Active UIT
Indien Active UIT staat, zal bij voldoende punten in GEWONNEN SPELEN automatisch het gekozen vervolgspel gespeeld worden. Dit is de conventionele manier van spelen. Indien het aantal actieve potten gering is, en de gewonnen prijs zeer groot (tot wel 1000 punten), kunnen veel punten verloren gaan. Op de onderruit knippert de tekst: “Kies Active voor max. winst bovenspel”. Dit om deze speler aan te sporen toch Active te gaan spelen. Dit kan door met de knop KIES SPEL / ACTIVE, een basisspel te kiezen. Alleen met een basisspel (0/1-spel of basis rollenspel) kunnen nieuwe potten worden geactiveerd.

Active AAN (standaard)
Indien Active AAN staat, zal bij voldoende punten én voldoende actieve potten het gekozen vervolgspel gespeeld worden (inzet 5, 5 potten met elk ten minste 1 punt; inzet 10, 10 potten met elk ten minste 1 punt). De speler is zo verzekerd van maximale prijzen in het vervolgspel. Active staat dan ook standaard aan.
Gedurende het spel kunnen door het bereiken van de 1000-puntengrens enkele potten worden geleegd. Indien dan nog onvoldoende potten actief zijn, zal Active AUTOMATISCH naar het gekozen basisspel terug gaan. Ook indien er voldoende punten in de potten staan! Indien START niet is ingedrukt, toont het grafische display welke punten onvoldoende punten bevatten (deze zijn gestippeld).

Winst innen
De speler kan met KIES POT de pot selecteren en met WINST INNEN de inhoud ervan naar de winbank schrijven. Als KIES POT niet wordt gebruikt, moet de speler tweemaal op WINST INNEN drukken om een pot naar de winbank te schrijven. De 1, 2 of 3 punten die eventueel in de pot overblijven worden gegokt naar 0 of 5.

Totaalwinst innen
De speler kan met WINBANK (totaalwinst –> SPELEN) punten uit de winbank naar spelen overzetten.

Meer foto's

18 Reacties op “Runner Unlimited”

 1. Alexander Wessels schreef:

  Geachte Heer/Mevrouw,

  Ik ben gelukkige eigenaar van deze prachtige Runner Unlimited VAW kast. We hebben er erg veel plezier van.

  Helaas is de kast door een fout in de verkeerde modus gekomen, nu krijg ik de modus niet meer terug naar de oorspronkelijke instelling.

  Nu las ik op uw website dat u een manual in bezit heeft. Is het misschien mogelijk deze via mail naar mij toe te sturen?

  U zal ons enorm helpen, alvast bedankt.

 2. Lucien schreef:

  Hallo ik heb wat problemen met deze kast nu is mijn vraag waarom hij in bijvul blijft staan
  Ik heb al 1000 punten bijgevuld en nog vraagt hij om bijvul wat zou het kunnen zijn

  In service mode speelt hij wel gewoon

  Graag hoop ik dat iemand kan helpen

  GROET Lucien

 3. rik schreef:

  hallo
  ik heb een random runner unlimited gekocht nu staat er bijvullen hoe moet ik dat doen
  alvast bedankt voor de moeite

 4. Dennis schreef:

  Hallo,

  Ik zou graag een service manual ontvangen, daar mijn kast niet meer opstart. Ik zou hem graag willen repareren, zodat ik weer kan spelen.
  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groeten,
  Dennis

 5. Berthony schreef:

  Hallo ik heb een runner unlimited active gokkast gekocht. Maar hoe moet je het bijvullen? Gegroet Berthony

 6. Theo schreef:

  Goedemorgen.
  Ik heb een runner unlimited active van errél.
  Nu zit er wel een boekje bij hoor,
  Ik zoek eigenlijk een schema .
  Hij is gestopt met spelen.
  De rode leds branden nog wel bij de rollen,
  En de groene led van de printplaat doet het ook nog.
  Verder geen leven meer in

 7. Lieno schreef:

  Graag ontvang ik een service manuel, mijn kast heeft weinig leven helaas. Ik heb een runner unlimited active van errel.
  Rode leds branden nog wel bij de rollen, en groene led van de printplaat doet het ook nog.
  HELP??

 8. Wesley schreef:

  Hallo,

  Ook ik ben in bezit van deze prachtige kast. Helaas heb ik hetzelfde probleem als mijn twee voorgangers. Rode leds branden bij de rollen en de groene van de printplaat brand ook. Verder doet hij eigenlijk niets meer.
  Is er een stroomschema beschikbaar of een tip om hem nieuw leven in te blazen?

  Met vriendelijke groet,
  Wesley

 9. ik heb erook 1 gekocht maar hoe krijg ik hem van vrijspelen af hij staat op vrijspel

 10. jan schreef:

  hallo

  mijn runner wil niet meer uitbetalen.
  geeft wel op het scherm aan: betaal speler.
  geeft helaas geen munten uit. iemand een idee?

  • Hans schreef:

   Goedemiddag

   Ik heb sinds vandaag 2 runner unlimited kasten 1x gewone en 1x VAW nu was ik op zoek naar de handleiding en dergelijke kunt u mij daar aan helpe

   Mvg

 11. Tim schreef:

  Bij mij is hij ook recentelijk gestopt met spelen.

  Geen verlichting meer en een niet werkende display, de rode leds branden nog wel bij de rollen, evenals de groene led van de printplaat.

 12. Hans schreef:

  Ik heb vandaag 2 runner unlimited kasten gekocht alleen nu doen ze het niet brand op moederbord groen lampje en bij de rollen een rood lampje

  Heeft iemand voor mij de handleidingen

  Mvg

 13. Michel schreef:

  Hi Tim,

  Hebt je het kunnen oplossen?
  Ik heb hetzelfde probleem. 1/2 jaar geleden uit voorzorg de groene batterij nog vervangen.
  Hoorde dat deze gaan lekken.

 14. Nico schreef:

  Hallo. Ik heb ook een Runner Unlimited staan maar ik krijg hem niet op vrij spel. Kan iemand mij hier mee helpen?? Alvast bedankt.

 15. Giel schreef:

  Ik heb er 2 staan, maar beide printplaten werken niet, de een doet meer als de ander. Nou was mijn vraag weet iemand wie deze printplaten zou kunnen repareren?
  Ik hoor graag van jullie
  mvg

Laat een reactie achter