Running Wild

De Running Wild gokkast van Errel is een fruitmachine uit 1999 en gebouwd in het bekende kabinet. De Running Wild kan men spelen op 5 winlijnen met maximaal 20 credits in het bovenspel.

Spelbeschrijving Running Wild

Basisspel
De Running Wild heeft twee soorten basisspel. Met de knop “Kies Spel” kan het Basisspel gekozen worden.

Drie Rollen Basisspel
Het Drie Rollen Basisspel wordt gespeeld op de drie beneden rollen en is voorzien van hold. Het winplan staat op de onderruit.
Alleen de “kroon” symbolen zijn criss cross, Gewonnen prijzen kunnen naar Totaal Winst geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen Spelen met de knop “Start/Sparen”.

0/1 Basisspel
Er word gegokt tussen kop of munt waarbij de kans op munt 99,9 % is. Munt levert 1 punt op, kop niets. De winst van O/1-spel wordt automatisch naar Gewonnen Spelen geschreven.

Vervolgspel
Het vervolgspel wordt gespeeld op de boven rollen. De Running Wild heeft twee inzetten in het vervolgspel, 5 en 20. Deze inzet kan gekozen worden met de knop “Inzet 5-20”. Het spel heeft altijd 5 winlijnen.
Bij voldoende punten in Gewonnen Spelen zal automatisch het vervolgspel gespeeld worden. Het winplan van het vervolgspel staat op de bovenruit.
De maximale prijs per spel is 200 punten. Het O/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken; speel het O/1-spel. Start ingedrukt houden: speel het vervolgspel. _

Inzet 5 Vervolgspel
Dit vervolgsspel wordt gespeeld op rol A, B en C. Het heeft 5 winlijnen.

Inzet 20 Vervolgspel
Dit vervolgspel wordt gespeeld op rol A, B, C en D. Het heeft 10 winlijnen. De jokers op rol D zijn wild.

Max 200
Een pot mag maximaal 200 punten bevatten. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat worden deze 200 punten automatisch naar Totaal Winst geschreven.

Winst Innen
De speler kan eerst met “Kies pot” de pot selecteren en daarna met “Winst Innen” deze pot naar Totaal Winst schrijven.
Als “Kies pot” niet wordt gebruikt moet 2x op “Winst Innen” gedrukt worden om een pot naar Totaal Winst te schrijven. De 1, 2 of 3 punten die eventueel in de pot overblijven worden gegokt tussen 0 en 4.

Totaal Winst innen
De speler kan met de knop “Totaal Winst -> Spelen” punten uit Totaal Winst naar Spelen schrijven.

Specificaties

Datum toelating: 26/04/1999
Merkteken volgnummer 0918
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

4 Reacties op “Running Wild”

 1. ron schreef:

  service blijft knipperen iemand een idee hoe ik dat uit krijg

 2. Web Hosting schreef:

  De indeling van de gokkast is iets anders, zo staan er bij de Running Wild gokkast naast de basisrollen een 8 tal potten. Alleen worden deze potten niet gebruikt voor het basisspel, maar alleen voor het bovenspel.

 3. Frank schreef:

  Hallo,

  Ik heb een topspinner van errĂ©l met verschillende fout codes maar na wat onderzoek zag ik op het moederbord “running willd” staan. Daarom ben ik nu opzoek naar de (eigenaars) handleiding(en).

  Met vriendelijke groet,
  Frank winters

 4. Rogier schreef:

  Hoi, Ik heb een Running wild kast staan en dat ding werkt perfect, weet iemand hoe je de volume harder en zachter kan zetten? Bij de meeste kasten zit er een witte volume knop op de printplaat, maar hier kan ik niets vinden. Alles gecheckt maar misschien zit er nog iets op een geheime plek verstopt? Alvast bedankt voor de moeite!

Laat een reactie achter