Salsa

De Salsa gokkast is een fruitautomaat van Barcrest uit 1995 in het vantage kabinet met MPU4. In het bovenspel van de salsa gokkast kun je spelen met 4 of 20 credits. De wincombinaties zijn bij beide inzetten kris kras. Op deze fruitautomaat kan worden gekozen om credits te sparen. Deze credits komen dan in de spaarbank te staan. Met de COMBINE knop kan ervoor worden gekozen om lagere gespaarde bedragen samen te voegen tot een hoger bedrag.

Bij inzet 20 kan het SALSA logo worden ingezet als joker om een bepaalde wincombinatie compleet te maken. Mocht er geen winnende combinatie mogelijk zijn, dan valt er een mystery prijs voor dit logo. Dit kan oplopen tot 200 credits. Barcrest is een gokkasten fabriek in engeland. In engeland komen dan ook de meeste gokkasten vandaan. De engelsen doen ook veel makkelijker over gokken dan wij in nederland. De salsa is een gokkast uit de jaren 90 met een foefje om toch meer dan 200 credits per keer te winnen. Dit kan middels een spaar systeem.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 13/03/1995
Merkteken volgnummer 0674
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Meer foto's

2 Reacties op “Salsa”

  1. Marco schreef:

    NL Barcrest kasten zijn sinds begin ’90 uitgebracht door Barcrest Development. Een Joint Venture tussen Barcrest en Janshen & Hahnraths uit Kerkrade.

Laat een reactie achter