Sensation

De gokkast Sensation is een fruitmachine uit 1992 van Trident Games en Veltmeijer (Veaut). Lees hieronder de spelbeschrijving van Sensation.

SENSATION spel

Iedere win kan worden ingezet in het bovenspel. Dit feature spel wordt gespeeld met alle rollen. Wanneer de speler het ‘SENSATION spel’ wil spelen moet hij een gewonnen prijs met de knop naar boven zetten. Afhankelijk van de grootte van de inhoud van het featuredisplay kan hij een keuze maken uit een inzet van 4, 8 of 16 credits. Met iedere inzet correspondeert een andere wintabel.

Eventuele prijzen komen tot stand door criss-cross combinaties overeenkomstig de wintabel (2, 3 of 4 gelijken). Na stoppen van de eerste rol kan deze opnieuw gestart worden m.b.v. de HOLD-1 knop. Deze mogelijkheid is per feature spel 1 maal aanwezig blijft bestaan tot de vierde rol gestopt is en kost de helft van de spelinzet (2 cr. bij inzet 4; 4 cr. bij inzet 8 en 8 cr. bij inzet 16). Als niet voldoende credits aanwezig zijn, kan rol 1 niet herstart worden.

Dit feature spel kan gespeeld worden totdat:

1 De speler de inhoud van de SENSATION meter opneemt met de knop. Hierna kan het betreffende bedrag (mits< 200 credits) opgenomen, gegambled of weer terug ingezet worden in het bovenspel. 2. Het maximum van 200 credits bereikt wordt (als geen gebruik was gemaakt van de parkeermeter). 3. De inhoud van deze meter en de parkeermeter 0 bedraagt.

Specificaties

Datum toelating: 28/04/1992
Merkteken volgnummer 0440
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter