Shanghai

De gokkast Shanghai van Bellfruit is een fruitmachine uit 1992 in het BFM90 kabinet. Wij hebben de manual van de Shanghai, met dank aan de vrienden van Gokkasten Archief!

SPELBESCHRIJVING SHANGHAI

Basisspel

Fruitsymbolen op winlijn geven prijs. Drie “mystery” symbool kris-kras geven een mystery win. Een speciaal overgedrukt symbool geeft een extra hold zodra er 3 in zicht verschijnen (max. 5 extra holds). Een extra hold is inzetbaar na elke gebruikte “normale” hold. Dus niet na een prijs. In een spel kan maximaal een hold gewonnen worden. Het vasthouden van 3 speciale symbolen in zicht is niet mogelijk.

Alle prijzen kunnen:

– worden opgenomen
– worden gegokt (kop/munt- 50%)
– worden overgebracht naar de clubmeter voor het spelen van vervolgspellen (clubspel). Punten in de clubmeter kunnen in een later stadium afgespeeld worden.

Clubspel

Alle symbolen betalen kris-kras op aktieve winlijnen. Inzet mogelijkheden 4,8 en 16 waarbij resp. 1,2, en 3 winlijnen aktief zijn. In het clubspel wordt elk spel waar geen prijs beschikbaar is hold aangeboden. Het is dus mogelijk vast te houden totdat er een prijs valt. Als een “hold-spel” op inzet 4 gespeeld wordt dan kan dit niet voortgezet worden op een hogere inzet, andersom kan dit wel. Het clubspel kan tussentijds afgebroken worden, er kunnen dan basisspellen gespeeld worden. Het clubspel kan in een later stadium voortgezet worden.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 19/03/1992
Merkteken volgnummer 0434
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter