Showtimer

De Showtimer is een casino model gokkast van barcrest uit 1998 in het Rio Kabinet. Zover wij weten was deze Showtimer alleen in gokhallen te zien.

Spelbeschrijving
Er worden 3 rollen gebruikt voor het basisspel. Er zijn 3-in-lijn prijzen, waarvan in sommige combinaties het “BAR’ symbool voor elk symbool telt. Daarnaast wordt de 2-in-lijn en enkele kers gewaardeerd. Bovendien leveren 3 “STER”-symbolen kriskras in zicht 20 punten op. Gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard (in één van de vier “METERS”).
Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROL SPEL”, “1-0 SPEL” of bij voldoende punten, het X5 vervolgspel. Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het “1/0-SPEL” gespeeld worden. De panelen “WIN 1” en “0“ knipperen afwisselend. Licht “WIN 1” op na het indrukken van de “START/SPAREN”-knop – dit gebeurt in 99,9% van de gevallen – dan wint de speler 1 punt.

De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:
• hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);
• hij kan dit punt naar een van de “METERS” overzetten door op “START/SPAREN” te drukken. Het punt wordt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst. Hierna kan hij het vervolgspel spelen door weer op “START/SPAREN” te drukken.

De SHOWTIMER heeft 4 “METERS” en 1 “TOTAAL”-meter. Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. Het volgende vervolgspel is mogelijk:
• X 5 op 5 winlijnen met bijbehorend prijzenschema. De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, dan wordt de “METER” automatisch geïnd.

Specificaties

Datum toelating: 21/04/1998
Merkteken volgnummer 0851
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

1 Reactie op “Showtimer”

  1. Marco schreef:

    Ik denk zelf dat deze alleen in speelhallen heeft gestaan. Voor 2002 was er immers nog geen onderscheid tussen hal en horeca.

Laat een reactie achter