Six Appeal

De Six Appeal gokkast van Bally uit 2001 en werd in Nederlands op de markt gebracht door Elam uit Veldhoven. De Six Appeal kent een maximale clubinzet van 40 credits en is ook alleen uitgebracht voor in de speelhallen. De dobbelsteen feature zorgt ervoor dat je maximaal 1000 credits kunt winnen in het bovenspel.

Spelbeschrijving:
Spelselectie
Met KIES SPEL kan de speler kiezen uit de volgende spelmogelijkheden:
– Basisrollenspel inzet 1
– 1/4-spel, clubspel inzet 5
– 1/4-spel, clubspel inzet 10
– 1/4-spel, clubspel inzet 40

Basisrollenspel
Het basisrollenspel gebruikt drie rollen. Bepaalde combinaties (zie prijzenschema) op winlijn 1 geven prijs. Alle gewonnen prijzen in het basisspel kunnen:
– naar de clubmeter worden overgezet middels START;
– worden geplaatst in de winbank middels NEEM WIN.

Een 200-puntenprijs wordt rechtstreeks in de WINBANK geplaatst.

1/4 spel
Na een druk op START volgt een automatische gok tussen 1 en 4 met 99,99% kans op 1 en 0,01% kans op 4. Deze prijs kan:
– naar de clubmeter gebracht worden middels START;
– worden opgenomen middels NEEM WIN. Een prijs van 4 wordt direct naar de winbank gebracht, een prijs van 1 wordt aangeboden aan de automatische gok. Deze gokt de waarde tussen 0 en 4, met 25% kans op 4.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op dezelfde drie rollen als het basisrollenspel. Indien er in de CLUBMETER vol-doende punten staan en er aan het minimaal aantal actieve meters wordt voldaan, kan er een clubspel worden gestart. De inzet per clubspel is 5, 10 of 40 punten. Tijdens een clubspel zijn er altijd 5 winlijnen actief. Op inzet 5, 10, 40 worden er respectievelijk 1, 5 en minimaal 5 subspelen gespeeld. De maximale prijs per subspel is 200 punten. Tijdens het clubspel geeft de rollencombinatie en featurespel het totaal weer van de subspelen. Bij inzet 10 of 40 geldt de BAR voor ieder symbool, met uitzondering van het dobbelsteensymbool.

Feature
Bij inzet 10 of 40 is een feature actief. Bij inzet 10 wordt het feature geactiveerd door drie dobbelsteensymbolen op één van de vijf winlijnen. Bij inzet 40 wordt het feature geactiveerd door drie dobbelsteensymbolen in zicht. Vervolgens zal de dobbelsteenunit gaan draaien en geeft deze het aantal gewonnen stappen binnen de cirkel weer. Stopt de dobbelsteen op zes, dan worden er zes winnende stappen binnen de cirkel gegeven en eindigt het feature.

Meters opnemen
De speler kan een submeter via KIES METER selecteren. Door slechts éénmaal op KIES METER te drukken, selecteert hij de CLUBMETER. Een submeter kan maximaal 200 punten bevatten. Om de geselecteerde meter op te nemen, drukt hij op NEEM METER. Bij het ingedrukt houden van NEEM METER wordt automatisch de volgende meter samengevoegd en opgenomen. Bij het opnemen van een submeter, die niet deelbaar is door 2, 6 en oneven waardes volgt er een automatische gok. De opgenomen punten worden in de WINBANK geplaatst. Om punten vanuit de WINBANK naar de PUNTENMETER te verplaatsen, houdt de speler NEEM WINBANK ingedrukt.

Specificaties

Datum toelating: 19/12/2001
Merkteken volgnummer 0542
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , , ,

Meer foto's

4 Reacties op “Six Appeal”

  1. frank schreef:

    gokkast sixappeal doet raar telt alleen af van 9999 naar nul en steeds opnieuw,geen enkele functie doet het wat is dit?

  2. arjan schreef:

    heb een handleiding nodig van een six appeal , wie heeft er een over ?

  3. Tamara schreef:

    Hoe krijg je de kast open,om een lampje te vernieuwen,want aan de onderkant zie je dat het open kan

Laat een reactie achter