Star Runner

De gokkast Star Runner is een fruitmachine van Errel uit 2003. De Star Runner heeft twee soorten basisspelen. Met de knop Kies Spel kan het basisspel gekozen worden.

Spelbeschrijving:

Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie benedenrollen op 1 winlijn. Drie kronen criss cross geeft een mystery tussen 5 en 100. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen.

Vervolgspel:
Bij voldoende punten EN voldoende potten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Het inzet 5 en inzet 10 vervolgspel wordt gespeeld op de drie bovenrollen (5 winlijnen). De punten die de speler in het bovenspel met de rollen wint zijn geen gewone punten, maar bonuspunten. Met deze bonuspunten speelt de speler vervolgens direct een bonusspel. Door kort op start te drukken kan de speler de afzonderlijke bonusspellen afspelen. Er kunnen in 1 bonusspel maximaal 200 bonuspunten tegelijk worden afgespeeld.

Met deze bonuspunten wint de speler echte punten. Stel de speler wint 440 bonuspunten. Door kort op start te drukken speelt de speler zijn eerste bonusspel voor 200 bonuspunten en wint hiermee 200 punten. Er volgt een tweede bonusspel met 200 bonuspunten waarmee de speler opnieuw 200 punten wint. Tenslotte speelt de speler zijn laatste bonusspel met 40 bonuspunten. De speler wint vervolgens (40/200 is) 20% van 200, d.w.z. 40 punten. Indien de speler de start knop ingedrukt had gehouden zou deze direct 440 hebben gewonnen.

Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Active)!
Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Specificaties

Datum toelating: 28/07/2003
Merkteken volgnummer 0595
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Laat een reactie achter