Stars and Stripes

De Stars and Stripes is een gokkast van Bellfruit uit 1987 met vermakelijk bovenspel. De manual van Stars and Stripes hebben wij voor de liefhebber.

SPEL INFORMATIE

Dit is een machine met drie rollen met fruitsymbolen, een jackpotsymbool, op elkaar geplaatste pijlen en sterren op rollen 1, 2 en 3. Er is ook een platte disc met 8 features achter het bovenste glas.

De kenmerken van deze machine zijn:

a) Superhold

Wanneer de machine op krediet staat en het ‘Superhold’-paneel verlicht is, gaan de rollen één symbool op en neer aan weerszijden van het symbool op de winlijn. De speler kan elk van de 9 symbolen vasthouden of ervoor kiezen om op de Start-knop te drukken.

Hinty Superhold is ook beschikbaar.

b) Fruitladder

De functie bestaat uit een ladder met zes niveaus die in volgorde het volgende bevat:
Kers, Citroen, Sinaasappel, Pruim, Aardbei, Meloen

De ladder kan op de volgende manieren worden voltooid:

1. Fruitsymbolen die op de winlijn verschijnen, verlichten het betreffende fruitsymbool in de ladder. Ladder fruitsymbolen moeten opeenvolgend worden verlicht.

2. Sprong (Skill Shot) – willekeurig heeft de speler een kans door op de Stop-knop te drukken om de vaardigheid te stoppen op de ‘meloen om de ladder te voltooien. Als de speler de ladder niet voltooit, blijft het bereikte fruitstadium verlicht. volgorde waarin de vruchten zullen flitsen, zijn van kers naar meloen en dan terug van meloen naar kers.

De ladderfruitsymbolen blijven verlicht tenzij een van de volgende gebeurtenissen plaatsvindt:

1. Elke winst wordt verzameld
2. Eerste succesvolle gok van elke winst
3. Ladder is voltooid

Wanneer de ladder is voltooid, draait en stopt de feature-schijf op een van de volgende acht posities:

Functies worden met de klok mee weergegeven, waarbij Arrow Climber de datum-positie in rust 6 uur is.

PIJLENSPEL – het ‘Pijlenspel’-paneel licht op om aan te geven dat de functie pijlklimmer actief is. De functie Arrow Climber bestaat uit drie kolommen met pijlen en een beloning die zich direct boven de spoelopeningen bevindt. Boven elke rol zijn er 5 pijlen en een prijs in de volgende volgorde:

Reel 1 pijl, pijl, pijl, pijl, Reel 2 pijl, pijl, pijl F10
Reel 2 pijl, pijl, pijl, pijl, Reel 2 pijl, pijl, pijl F25
Reel 3 pijl, pijl, pijl, pijl, Reel 2 pijl, pijl, pijl F50

Over elkaar geplaatste pijlen die op de winlijn verschijnen in een vrijlopend spel (behalve Superhold) zorgen ervoor dat de kolompijlen vooruitgaan. De functie ‘Pijlklimmer’ blijft actief totdat er een overwinning is behaald. De bereikte positie (indien aanwezig) op de pijlkolommen blijft verlicht, alle kolommen worden gewist wanneer een kolomtoekenning is behaald.

Opmerking: Het Pijlenspel-paneel dooft als de speler een pijl vasthoudt (behalve wanneer Superhold beschikbaar is wanneer de pijlrichting actief is.

Verlies: – functie is beëindigd

Ster (Matrix Game) (twee posities op schijf)
– De “Matrix”-panelen lichten op om aan te geven dat de Matrix (Stars 3 x 3) actief is. Alle sterren die in de volgende games op rollen 1, 2 en 3 worden weergegeven, worden overgedragen naar de matrix in de juiste positie. Elke lijn die verticaal, horizontaal of diagonaal wordt voltooid, wordt 1 gulden toegekend. De matrix zal niet meer actief zijn als er een overwinning is. Elke prijs uit de matrix kan worden verzameld in elk spel met behulp van de Matrix-knop, behalve wanneer er weer een overwinning is behaald. Als de Matrix is ​​voltooid en een beloning van 25 gulden wordt gegeven. JI

Versie B Elke regel 2,5 gulden wordt toegekend. Matrix Stars blijven verlicht tenzij een van de volgende gebeurtenissen plaatsvindt:

1. Elke overwinning wordt verzameld
2. Eerste succesvolle gok van een overwinning

Volgende gok altijd prijs

Een paneel licht op in de buurt van de gokladder die de speler met een “Gegarandeerde overwinning bij de volgende gok”.

Nudges (12 uur) – Er worden een aantal nudges tot 8 toegekend. speler kan ervoor kiezen om te verzamelen of te gokken (maximaal 8). Nudges zijn slechts in één richting (omlaag).

Nudges zijn ofwel beschikbaar in het spel dat ze worden toegekend of worden overgedragen naar het volgende spel door op de STOP-knop te drukken. Elke keer dat de nudges worden overgedragen, wordt er één nudge van het totaal afgetrokken.

Stap Kies een Spel – bestaat uit vier fasen, drie pijlen en een ‘Kies een Spel’-paneel. Elke keer als de disc stopt in deze positie, 1 van de fases wordt dan om beurten verlicht. Wanneer het paneel is verlicht, draait de schijf en de speler heeft een kans (door op de knop Stop te drukken) om de schijf te stoppen op de functie van hun keuze.

Ster (matrixspel) (3 uur) – zoals hierboven

Stop N Fruit – Alle 9 lampjes achter de symbolen op rol 1, 2 en 3 knipperen willekeurig. De speler moet een vaardigheidsstop op één fruitsymbool uitvoeren door op de knop ‘STOP! knop. De geselecteerde symbool licht op en de andere rollen zullen opnieuw draaien om een ​​paar kompleet te maken of een winst te behalen.

Gokken

Dit is een laddergok met ‘Gamble or Collect All of Your Win’ en bevat de volgende waarden:

Verlies, f 1/2 + gokken, F1, F2.5, F5, F10, F25 en F50,-

Specificaties

Datum toelating: 09/09/1987
Merkteken volgnummer 0108
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter