Stars n Bars

De Stars n Bars is een gokkast van Bellfruit voor zowel de Horeca als de Gokhallen. De Stars n Bars was het begin van euro tijdperk en was uitermate succesvol.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op de onderste rollenset. Een win van 100 punten of minder kan dubbel of niets gegokt worden met KOP of MUNT. Een win van minder dan 200 kan naar de clubmeter overgezet worden om vervolgspellen te spelen. Bij één of meerdere rijen sterren van gelijke kleur, kan de prijs worden geïnd. Indien de sterrenmatrix opneembaar is, kunnen alleen basisspellen op de rollen gespeeld worden. De sterrenmatrix vervalt bij het opnemen of sparen van een rollenprijs. Winsten worden betaald na indrukken van UITBETALEN.

Het vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste rollenset (drie winlijnen). De clubwinmeter en de sterren- en barsymbolen onder de bovenrollen tonen de winst op de winlijnen. Eén of meerdere potten worden automatisch geïnd, indien de clubmeter boven de 200 komt. Een bonuswinst geeft een serie van 100 punten wins.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 05/11/2001
Merkteken volgnummer 0521
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter