Steptimer Jackpot

De Steptimer Jackpot gokkast van Barcrest zie je alleen in de gokhallen en heeft 8 meters in het bovenspel. Het voordeel van deze uitvoering is dat de credits in het bovenspel niet stoppen bij 200 punten, wat bij de gewone Steptimer wel het geval is.

Orginele Spelbeschrijving:

Basisspel
Steptimer Jackpot heeft 2 basisspellen: het bekende 1/0-spel en een basisspel op drie rollen. Er zijn 3, en 2 in-lijn prijzen mogelijk (in sommige combinaties geldt een BAR voor elk symbool). Bovendien leveren drie STERREN kriskras in zicht 20 punten op. Gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard.

Via KIES SPEL kan de speler een keuze maken uit rollenspel, 1/0-spel of, bij voldoende punten in de totaalmeter, het vervolgspel met inzet 5 of inzet 40.
Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst een 1/0-spel gespeeld worden.

Vervolgspel
Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. Er zijn twee vervolgspellen mogelijk:
– Inzet 5  5 winlijnen op drie rollen met bijbehorend prijzenschema
– Inzet 40 5 winlijnen op drie rollen met drie nudges actief en met bijbehorend prijzenschema

Indien in het vervolgspel de drie “BARCREST GAMES”- symbolen op één winlijn vallen krijgt de speler de Jackpot. Deze Jackpot wordt al volgt verdeeld:
200 credits worden over de meters verdeeld, de restwaarde wordt geïnd naar gewonnen.

Steptimer Jackpot gebruikt in het vervolgspel acht meters en één totaalmeter. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de meters verdeeld. Indien de totaalmeter de 1000-puntengrens overschrijdt, zullen één of meerdere meters automatisch worden geïnd.

Alle punten of meters die worden geïnd, gaan automatisch naar GEWONNEN. Deze punten kunnen naar de creditmeter worden gezet door GEWONNEN NAAR CREDIT in te drukken.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Meer foto's

2 Reacties op “Steptimer Jackpot”

  1. Joep schreef:

    Hoi ik heb een steptimer gekocht. heeft iemand enig idee hoe ik er punten op kan zetten zodat ik klan spelen zonder geld erin te doen?

    Groetjes joep

  2. Patrick schreef:

    Dit is de nieuwere variant Steptimer, de zgn. “Jackpot” Steptimer. Beetje vreemd dat er geen artikel hier te vinden is over de originele Steptimer, de 1e variant, uitgebracht in 2001 volgens mij. Van die timer serie waren er 6 types: Namelijk, de Oldtimer, Holdtimer, Wildtimer, Toptimer, Steptimer en Twintimer.

Laat een reactie achter