Sticky Wilds

De Sticky Wilds is een gokkast van Eurocoin en Novomatic. Deze Sticky Wilds is een ombouwpakket voor V12 kabinetten. De techniek is Pluto 5C met Mars of Eagle muntproever. De hoppers zijn van Azkoyen en bankbiljetlezer meestal NV200

Spelbeschrijving:

Basisspel:
Het basisrollenspel wordt gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen. Een WILD telt voor ieder symbool. Wanneer deze niet direct een win geeft, wordt de WILD 1x vastgehouden. Daarnaast is het mogelijk “Clubmeter” punten te sparen middels het 0/1 basisspel met 99,99% kans op 1 punt.

Vervolgspellen
Het vervolgspel wordt gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen. Bij voldoende “Clubmeter” punten kunnen er per vervolgspel 2, 5, 10 of 20 punten worden ingezet. Een vervolgspel wordt altijd voorafgegaan door een 0/1 basisspel. Een WILD telt voor ieder symbool. Wanneer deze niet direct een win geeft, wordt de WILD 1x vastgehouden. Volgt hieruit wel een win, dan wordt de win met X vermenigvuldigd.

Bonusgames
Tijdens het vervolgspel kunnen prijzen (deels) vervangen worden door Bonus Games. Bonus Games worden via het Bonus Game rad gespeeld.

Specificaties

Datum toelating: 30/07/2020
Merkteken volgnummer 13889
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter