Strike 4

De gokkast Strike 4 van Bellfruit uit 1985 in het BFM85 kabinet met MPU85. Lees hieronder de spelbeschrijving van de Strike 4.

A. CIJFERLADDER

Op de rollen staan naast de fruitsymbolen ook cijfers gedrukt. Na elk spel worden deze cijfers opgeteld en het resultaat wordt bij het aantal posities in de ladder opgeteld: de verlichte cijfers blijven branden, totdat de ladder helemaal vol gespeeld is. Bij een volle ladder wordt een van de volgende features aangeboden:

– Meloen-matrix: paneel “meloen naar matrix” gaat aan, tijdens opvolgende spelen worden symbolen op de rollen overgenomen in de matrix.
– 7-matrix: als meloen-matrix.
– Bar-matrix: als meloen-matrix.
– Bel-matrix: als meloen-matrix.
– Alle matrixen: panelen voor 4 bovenstaande matrixen worden aangemaakt.
– Dubbel: een van de dubbel-panelen voor een matrix wordt aangemaakt. Hierdoor worden prijzen in bijbehorende matrix verdubbeld. (volle matrix geeft dan fl. 25,–).
– Schot: in een van de matrixen wordt een onverlicht symbool aangemaakt.
– Schudden: het “SCHUDDEN” paneel gaat aan; de speler kan na drukken op de “SCHUDDEN-KNOP” alle verlichte symbolen op een willekeurige andere plaats aan krijgen.

Tijdens het spelen kunnen bovendien de volgende spelfeatures worden aangeboden (op random basis).

– Schot voor getal: na drukken op de stop-knop wordt de cijfer- ladder verhoogd.
– Superhold: als dit paneel brandt, stappen de 3 rollen zodanig op en neer dat met behulp van de hold-knoppen alle symbolen boven en onder de winlijn kunnen wordenĀ vastgezet.

B. GAMBLE

Alle prijzen van de rollen kunnen worden gegokt via een zgn. “ladder gamble” tot een maximum van fl. 50,–. Alle matrix-prijzen kunnen worden gegokt via een dubbel-niets gamble, eveneens tot een maximum van fl. 50,–.
Zolang er geen enkel “matrix aktief” paneel aan is, brandt het paneel “VOLGENDE GOK IS ALTIJD PRIJS”. Dit betekent, dat de eerste gok bij alle prijzen van de rollen (dus niet van de matrix) zal worden gewonnen.

C. ALGEMEEN

Bij elke prijs op de rollen gaan alle lampen van een willekeurige matrix uit en bovendien 1 matrix-aktief-paneel (ook willekeurig). Dit kunnen ook matrixen of matrix-aktief-panelen zijn die reeds uit zijn Wordt een prijs werkelijk uitbetaald, dan gaan alle dubbelpanelen uit en ook de “schudden” -knop. Bij collect van een matrixprijs gaan enkel de betreffende matrix en het matrix-aktief-paneel uit.

Specificaties

Datum toelating: 07/03/1988
Merkteken volgnummer 0135
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter