Supa Money

De Supa Money is een gokkast van Ace uit 1988 met System One techniek. De Supa Money is een bijzondere fruitmachine met Nudges. Lees hieronder de spelbeschrijving die wij vertaald hebben uit de engelstalige manual.

Gekleurde overlappende ‘snooker’-ballen verlichten geleidelijk de feature met volledige verlichting die het functiespel binnengaat waarbij de speler een van de volgende functies krijgt:

1) SUPABALL METER KANS:
De speler kan de aangeboden prijs incasseren of de rollen laten draaien om omhoog of omlaag te gaan op de Supaball schaal om te proberen de Supaball meter te bereiken, die mogelijk is gestegen tot de maximale ‘jackpot’-prijs.

2) TOEVOEGEN GELD
Een willekeurige onverlichte ‘munt’ zal oplichten in de kolom Geld. Als het paneel ‘Win alle verlichte munten’ oplicht, krijgt de speler de waarde van alle verlichte ‘munten’ in de Geldkolom.

3) ACE MATRIX KANS:
Met deze functie kunnen alle ACE’s in het venster bij volgende rolspins hun respectievelijke posities in de ACE-matrix bijwerken. Elke volledige lijn van de matrix betaalt f2,50, terwijl een volledige matrix f50 betaalt. De speler kan aan het begin van volgende spellen een matrixwinst behalen. De ACE MATRIX KANS wordt geannuleerd wanneer een verzamelbare winst wordt behaald.

4) GEEN VERLIES GOK!
Deze functie garandeert dat de volgende gok zal winnen.

5)BILJET KLIM:
De speler begint bij de 25c biljet en heeft 3 pogingen om de volgende noot op de gokschaal te verlichten. Als dit lukt, gaat de speler door naar het volgende biljet tot het maximum van Fl.50,-.

6)KIES EEN WIN SPIN
De rollen draaien een willekeurig aantal winsten op de winlijn. De speler kan de getoonde winst innen of wachten op een kans op een grotere winst.

7) SUPAMONEY SHUFFLE
Deze functie geeft de speler de kans om alle verlichte biljetten in de Supamoney kolom te schudden om te proberen de Supamoney winst te behalen of te vergroten. De SUPAMONEY SHUFFLE kans wordt geannuleerd wanneer een verzamelbare winst wordt behaald.

8) TOEVOEGEN AAN SUPAMONEY
Een willekeurig onverlicht biljet wordt toegevoegd aan de Supamoney kolom.

9) NUDGES
De speler krijgt de inhoud van de nudgepot toegekend. Hij kan de getoonde nudges verzamelen of gokken om te proberen het aantal beschikbare nudges te vergroten. De nudges kunnen worden gebruikt om een ‚Äč‚Äčoverwinning te behalen, indien beschikbaar, of in combinatie met de hold-knoppen, de rollen vasthouden en schudden om te proberen een betere winst te behalen met de resterende nudges.

10) TOEVOEGEN AAN FRUIT
Een willekeurig onverlicht ‘fruit’ zal oplichten in de Fruit-kolom. Als het paneel ‘Win alle verlichte vruchten’ oplicht, draaien de rollen naar winsten met de verlichte vruchten in de Fruit-kolom.

Specificaties

Datum toelating: 04/11/1988
Merkteken volgnummer 0180
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter