Super 1000

De gokkast Super 1000 is een fruitmachine van Delta uit 1993. De Super 1000 is een echte piekmachine en in 1995 verboden net als de random runner.

Het spel van de SUPER 1000 bestaat uit een basis- en een clubspel.

Basis spel:
Het basisspel wordt gespeeld op het onderste rollenset en heeft 1 winlijn.
Winsten worden op een gokladder verlicht.
De speler heeft dan de keuze uit:

INNEN:
Door het drukken op de HERSTEL/INNEN knop wordt de win van de gokladder op de puntenmeter gezet.

GOKKEN:
De win kan gegokt worden tussen de nul en de knipperende hogere win in de gokladder.

WIN NAAR CLUBMETER:
Als de win 8 punten of meer is, kan deze in het clubspel worden ingezet.

SPAREN:
Door het drukken op de START/SPAREN knop, worden de win op de spaarkaart bewaard. De speler kan hier na elk spel over beschikken.

SPAARKAART:
Op de spaarkaart kunnen 5 winsten van 4, 8, 16, 32, 64 en 100 gespaard worden. Bij 1 of meer winsten heeft de speler de volgende keuze:

SELECTEREN:
Zijn er meer dan 1 verschillende winsten op de spaarkaart verlicht, dan ken men met de GOKKEN/SELECTEREN knop de gewenste win selecteren (deze knippert).

CLUB:
Bij een win van 8 of meer kan deze op de clubmeter gezet worden. Maximaal kunnen 5 gelijk winsten in het clubspel worden ingezet. Met elke ingezette win kan maximaal 200 punten in het clubspel gewonnen worden. Daar de minimum inzet van een clubspel 8 punten is, moeten er tenminste 2 winsten van 4 punten op de spaarkaart verlicht zijn om deze in te kunnen zetten.

GOKKEN:
Het is mogelijk om dmv. de INZET/WIN GOKKEN knop de geselecteerde win uit de spaarkaart weer terug op de gokladder te zetten. Eenmaal op de gokladder kan de win weer gegokt, gespaard of geint worden.

INNEN:
Als de puntenmeter op nul staat, kan een win uit de spaarkaart ook worden geint.

CLUBSPEL:
Het clubspel van de SUPER 1000 wordt gespeeld op het bovenste rollenset en heeft een inzet van 8, 16 of 24 punten.
Voor een inzet van 8 wordt gespeeld op 9 winlijnen, bij een inzet van 8 op 18 winlijnen en bij 24 inzet op 27 winlijnen.

Door het inzetten van 1 of meer winsten uit de gokladder en/of de spaarkaart kan het clubspel gespeeld worden. Met elke ingezette win kan maximaal 200 punten gewonnen worden.

Bij een maximale inzet van 5 winsten uit de spaarkaart kan dan 1000 gewonnen worden. Het maximum te winnen wordt dmv. indicator in de clubmeter kenbaar gemaakt.

Bij aanvang van het clubspel wordt automatisch de maximale inzet ingezet. De speler kan deze inzet wijzigen dmv. de INZET-knop. De inzet wordt automatisch aangepast, al naar gelang het saldo, aan de gewenste inzet. De winsten worden betaald in alle actieve posities Bij een inzet van 8 is alleen het bovenste symbool van de eerste rol actief, bij een inzet van 16 de bovenste en de middelste en bij inzet van 24 alle symbolen op de eerste rol.

Het clubspel kan gespeeld worden totdat:
a. Clubmeter is 0 of 4. Is de clubmeter 4, dan worden de punten op de puntenmeter gezet.
b. Innen van de clubmeter door de speler (altijd mogelijk).
c. Automatisch innen als het maximum is bereikt.

Specificaties

Datum toelating: 09/02/1993
Merkteken volgnummer 0514
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter