Super Bank

De Super Bank is een gokkast van ACE uit 1991. Het bovenspel van Super Bank kent 5 winlijnen. Er zijn inzetten in bovenspel van x4, x8 en x16.

SPELBESCHRIJVING

– De SUPERBANK heeft een gebruikelijk basisspel, met o.a. een criss-cross mystery-win (4-200)

– Met een gewonnen prijs, heeft de speler drie mogelijkheden: “NEEM WIN”, “GOKKEN” of de “SUPERBANK”. Via de “superbank” speelt men het bovenspel. Dit bovenspel heeft 5 winlijnen, een inzet van 4, 8 oÍ 16 punten, een “mystery-win” en “holds”.

– SUPERBANK: De speler heeft de mogelijkheid om een gewonnen prijs op de “superbank” te zetten.

Op het “superbank”-display worden de punten bij de eventueel eerder verkregen punten geteld. De winteller geeft aan uit hoeveel wins het totaal van de superbank bestaat. (Als men bijv. achtereenvolgens een win van 8, een win van 4 en een win van 20 op de “superbank” heeft gezet, staat de “winteller” op 3 en de superbank op 32).

Op elk moment kunnen de punten van de “superbank” ingezet worden in het bovenspel. Men kan ook bijv. 2 wins van 8 superpunten gebruiken om met een inzet van 16 te kunnen spelen.

Op de superbank mogen max. 15 wins gespaard worden, waarmee per win 200 punten behaald kunnen worden. lndien 200 punten zijn gewonnen, kan men meteen met de volgende gespaarde prijs verder spelen op het bovenspet. Men heeft dus maximaal 15 maal achtereen de kans op 200 punten.

Specificaties

Datum toelating: 21/03/1991
Merkteken volgnummer 0333
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter