Super Bells

De Super Bells is een spaanse gokkast uit 2002. De Super Bells is een spel van Cirsa en uni7, lees hieronder de spelbeschrijving!

1 SPELBESCHRIJVING

1.1 Kies spel
Met behulp van de knop kan een keuze gemaakt worden uit:
-het basis rollenspel.
-het basis 1/4″-spel.
-het topspel, indien er voldoende punten in de topmeter staan om de geselecteerde topinzet te kunnen spelen.
(als het aantal submeters kleiner is dan 4, zal de waarschuwingslamp gaan knipperen).

De machine zal, indien er voldoende punten in de topmeter staan (geselecteerde inzet-1) en er voldoende submeters actief zijn (minimaal 4), automatisch het topspel kiezen. Keuze van een ander spel is altijd mogelijk via de -knop.

1.2 Kies inzet
Met de knop kan de inzet voor het topspel worden gekozen. De speler kan een keuze maken tussen inzet 5, 10 en 20. Indien voldoende punten in de topmeter staan (gese- lecteerde inzet-1) en er voldoende submeters actief zijn (minimaal 4), wordt automatisch het topspel geselecteerd. Als dit niet het geval is wordt het laatst gekozen basisspel gespeeld, totdat er wel voldoende punten in de topmeter staan en er minimaal 4 meters actief zijn. Vervolgens wordt alsnog automatisch het topspel geselecteerd.

1.3 Het basisspel
Als basisspel kan met behulp van de knop gekozen worden uit twee verschil- lende spellen. Het starten van één van de basisspellen geschiedt door middel van de -knop.

1.3.1 Het basis rollenspel
Het basis rollenspel wordt gespeeld op 3 rollen. Een prijs wordt toegekend voor combinaties op de winlijn.

1.3.2 Het basis “1/4”-spel
Het “1/4”-spel bestaat uit twee panels met een “1” en een 4. Er vindt een automatische gok plaats tussen “1” en “4” met een kans van 99,99% op “1” on een kans van 0,01% op “4”

1.3.3 Het opnemen van prijzen uit het basisspel
Een basisprijs kan:
– naar de topmeter worden gebracht door middel van de knop waarna hij kan worden ingezet in het topspel (zie verder bij “1.4 Het top- spel).
– worden opgenomen via de -knop. De prijs wordt naar de winbank geschreven. Bij opname van 2, 6 of een oneven aantal punten volgt een automatische gok tot een uitbetaalbare waarde.

Specificaties

Datum toelating: 31/01/2002
Merkteken volgnummer 0542
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter