Super Bonus

De Super Bonus is een gokkast van Cretus en JvH Gaming uit Tilburg en uitgebracht in 2003. Deze versie was specifiek voor de gokhallen en casino’s. De horeca versie heette de Xtra Bonus.

Spelbeschrijving:
Basisspel
Super Bonus heeft twee basisspellen; met KIES SPEL kan de speler een keuze maken. Het basis rollenspel gebruikt de onderste rollenset, heeft één winlijn en is voorzien van ‘hold’. Het prijzenschema staat op de onderste ruit. Sterren geven een mysteryprijs tussen 10 en 100. Prijzen kunnen worden gegokt met GOKKEN, direct naar de winbank worden geschreven met NEEM WIN of naar de spaarbank worden overgezet met START/SPAREN.
In het basis 0/1-spel wordt gegokt tussen 0 of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de spaarbank geschreven.

Vervolgspel
Bij voldoende punten én voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met KIES INZET kan de speler kiezen uit inzet 5 en inzet 10 op de bovenste rollenset (5 winlijnen). De joker geldt voor elk symbool (in combinatie met een ander symbool). Op inzet 10 geven drie sterren (kriskras) recht op de bonusmatrix. De bonusmatrix geeft vijf bonussen met een prijs tussen 10 en 200. Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met KIES SPEL zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet actief)!
Het 0/1 basisspel is verplicht vóór ieder vervolgspel. START kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. START nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Maximaal 200 en 1000 punten
Een spaarbank mag maximaal 200 punten bevatten. De 50 spaarbanken bevinden zich op het grafische display in de bovenruit. Als na het bijtellen van een prijs een spaarbank het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de winbank geschreven.
Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in de spaarbank staan, worden één of meerdere spaarbanken naar de winbank geschreven, totdat het totaal van de spaarbanken minder dan 1000 punten is.

Winst nemen
De speler kan met NEMEN WIN de hoogste spaarbank naar de winbank schrijven. De 1, 2, 3 of 4 punten die eventueel in de spaarbank overblijven worden gegokt naar 0 of 5. De speler kan met NEEM WINBANK punten uit de winbank naar punten schrijven.

Specificaties

Datum toelating: 06/06/2003
Merkteken volgnummer 0648
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , , ,

Meer foto's

3 Reacties op “Super Bonus”

  1. Marco schreef:

    Heb jij enig idee wat voor een muntproof er in die Cetrus kasten zit? Laatst vroeg iemand dat mij, en had via-via gehoord dat het Akzoyen was. Er is sowieso weinig bekend en te vinden oer Cetrus….

Laat een reactie achter