Super Fruit

De gokkast Super Fruit van JPM was een hele interessante fruitmachine die later veel is omgebouwd naar Jokers. De Superfruit was een nieuwe machine voor de Nederlandse markt. Het apparaat heeft vier rollen voorzien van conventionele symbolen, waarvan enkele zijn bedrukt voor spelopbouw. Door optelling van cijfers op de rollen biedt de machine navolgende spelen.

Super Fruit:

Omlijnde symbolen van de winlijn lichten op in de symbolenkaart gevolgd door een bewegend kruissymbool. De speler moet trachten het kruis bij de verlichte symbolen te stoppen om superfruitscore te winnen. Men heeft de mogelijkheid om de aankruisingen eenmaal te verplaatsen.

Lucky Sevens:
Met twee Lucky Sevens symbolen op de winli Èn wint de speler de aangegeven Lucky Sevensmeter. Zevens op de winlijn verhogen de meter met vier Lucky zevens met acht. De aangegeven meter vervalt met een win of succesvolle “gamble”

Super fruitscore:
Na bedienen van de stoptoets verhoogt de win welke verkregen kan worden met superfruits.

Super stap vermeerdering:
Geeft een vermeerdering van het aantal posities welke de rollen kunnen worden verplaatst. Deze zijn beschikbaar in combinatie met positie negen.

Treasure trail “gamble”:
Biedt de kans om de waarde van de treasure trail te verhogen door bediening van de stopknop.

Super Stap:
De niet verlichte Super Stap panelen gaan willekeurig oplichten. Na bediening van de stop toets blijft een paneel verlicht. Verlichte Super Stap panelen geven de mogelijkheid de overeenkomstige rol het aantal posities te verplaatsen als de pijlen aangeven.

Super Mix ’n Match:
De vierde rol draait naar een willekeurige postitie. De speler heeft de mogelijkheid het symbool te veranderen door het kiezen van “Mix” of een win te maken met het symbool door voor “match” te kiezen.

Door de Stop en Go “gamble” krijgt de speler een kans voor een herhaling van de feature.

Treasure trail:
Hierbij wint de speler de aangeven treasure trail waarde.

Jackpot:
Een totaal van 12 geeft een win van 200 punten.

Rollen schudden:
Rollen schudden wordt verkregen als het schudden symbool op de winliJn verschik ná .

Gamble:
De machine heeft een dubbel of niets gamble met de mogelijkheid voor “Super gamble” (één gamble meer dan dubbel). Wins van 100 punten of meer geven geen verlies.

Specificaties

Datum toelating: 26/01/1987
Merkteken volgnummer 0065
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter