Super Jan

De Super Jan is een gokkast uit 1987 geimporteerd door TAC (Twente Automaten Centrale), maar is van origine een duits fabrikaat (Bergmann & Co Automaten). Dit is een uitvoering van de duitse Super Max met Z80-2 MPU.

Spelbeschrijving Super Jan

Verschijnt er per ROL minstens 1 x kroon of per rol minstens 1 x zeven volgt er een UITSPELING van de hoge bedragen (6 tot 200 kwartjes).
Bij drie gelijke symbolen (meloen, klok, citroen, sinaasappel) volgt er een UITSPELING van de lage BEDRAGEN (2 tot 6 kwartjes).
Wordt het pijlenveld uitgespeeld, dan volgt er een verdere uitspeling in de volgende hogere rij.
leder veld van een UITSPELIGSRIJ wordt met gelijke waarschijnlijkheid uitgespeeld.
Bij drie pruimen wordt er een winst van 2 kwartjes gegeven. Bij twee hoefijzers of twee klaverbladen wordt er op de rechter-of linkerbonus ladder een veld verlicht.
Bij volledig verlichte ladder wordt het ernaast liggende bonusspel uitgespeeld (prijs-of JACKPOT VELD).
Boven de UITSPEELRIJEN is een JACKPOT (5) velden) opgenomen.
Elk veld wordt dan verlicht, wanneer de desbetreffende letter combinatie op de rollen verschijnt (P ER, J) of in het bonusspel (SU, AN) getroffen wordt.

Gambling

Elke win van 2 tot 100 kwartjes kan d.m.v. de gambleknop geriskeerd worden. Hierbij wordt met de waarschijnlijkheid van 50/50 het volgende hogere veld gewonnen, of de win wordt verloren. Er kan zolang geriskeerd worden, totdat de hoogste trap van de gamble ladder is bereikt of totdat de prijs verloren is. 2 & 3 alleen gokken.

Hold

Wanneer er in een spel geen prijs valt, kunnen er d.m.v. de HOLD knoppen twee rollen, voor het volgende spel, vastgehouden worden.
Wanneer er bij 2 rollen minstens 1 x kroon of 1 x zeven verschijnt worden deze rollen automatisch vastgehouden.
Per rol zijn er twee winlijnen, dus het bovenste, of het onderste symbool telt. CRISS-CROSS wincombinaties zijn ook mogelijk.

Specificaties

Datum toelating: 12/08/1987
Merkteken volgnummer 0103
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter