Super Pots

De Super Pots is een gokkast van JPM en via groothandel JvH (destijds hengelo en tilburg) verhandeld in Nederland. De Super Pots is een fruitautomaat uit 1986 met een geweldig spel. Deze kasten waren er eerst met blauwe sticker (overgangs sticker) en de uitbetaalbuizen waren toen vergrendeld met metalen plaatje. Je kon alleen toen nog aftikken met knop aan achterkant. Het was toen ook nog bonuspunten en met overgang naar echt uitbetalen konden programma worden vervangen en de metalen plaatjes uit de uitbetaalbuizen gehaald worden. Dit kon dus op locatie bij de klant zoals cafetaria en kroeg. Manual is in ons bezit!

Spelbeschrijving van de superpots:

Super Pots is een machine met vier rollen met daarop de conventionele symbolen welke in een bepaalde kombinatie recht geven op vrije spelen of bonus spelen.

De kleinste win is 2 vrije spelen, de grootste is 20 bonus spelen (200). Een gedeelte van de symbolen zijn overdrukt met een cijfer (1 t/m 3) en pijlsymbolen waarmee het spel in de bovenruit wordt opgebouwd.

Gamble

De speler heeft de mogelijkheid een win op te nemen of te verdubbelen tot een maximum van 20 bonuspunten (200). Bij een succesvolle gamble of bij het nemen van een win vervalt het opgebouwde spel in de bovenruit.

Schot

Een nummer totaal van 4 geeft de speler de mogelijkheid te schieten voor een hoger nummer middels de schottoets.

Mystery pot fill

Een totaal van 5 geeft een “gamble” tussen de zilver en goud pot welke na bediening van stop toets willekeurig worden gevuld.

Zilver- en Goudpot

Na het behalen van een totaal van 6 geeft de machine de mogelijkheid om bij de eerste maal de zilver inhoud, bij de tweede maal de goud inhoud en bij de derde maal de zilver- en goudpot op te nemen tot een maximum van 20 bonus punten (200).
De panelen vervallen met het nemen van een win en met een succesvolle gamble.

Dubbelpots

Positie 7 geeft een verdubbeling van de pot wins.

Win streak

Nummertotaal van 8 geeft de speler een “gamble” mogelijkheid om een reeks van wins te krijgen (minimaal één) waarbij de rollen in willekeurige richting draaien na bediening van de start toets.
De wins worden op een spaarmeter verzameld en kunnen ten alle tijden worden opgenomen.

Spot a win

Bij 9 gaan de symbolen op de rollen willekeurig oplichten. Door de stoptoets te bedienen blijft een symbool verlicht en de rollen stappen naar een win met het verlichte symbool.

Jackpot

10 geeft recht op de jackpot van 20 bonus punten (200).

Leverancier destijds:
Jac van Ham Nederland b.v. Amusementsautomaten en geluidsapparatuur Kraaivenstraat 7 5048 AB Tiburg.

Specificaties

Datum toelating: 30/12/1986
Merkteken volgnummer 0009
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Super Pots”

  1. Meesie schreef:

    Hoi
    Heeft iemand deze kast te koop

Laat een reactie achter