Super Six

De gokkast Super Six oftewel Super 6, is een fruitautomaat van PCP Micro Products. De Super Six zit in een JPM kabinet met leuke spellen en nudges.

Beschrijving van het spel
Super 6 is een snelle prijsamusementsautomaat met drie rollen. Drie dezelfde symbolen op de winlijn vormen een winnende combinatie die of direct in contant kan worden uitbetaald of kan worden toevoegt aan de kredietmeter. Dit hangt af van de instelling van de optieschakelaar. De automaat zal op willekeurige basis een van de volgende twee hoofdspellen toekennen:

STAPPENSPEL (Nudge): De automaat kent een willekeurig aantal stappen toe die de speler dan of kan verzamelen of kan gebruiken om te gokken. Dit gokken gebeurt op een 50/50 stap vooruit stap achteruit basis. Als de stappen eenmaal genomen zijn kunnen ze of worden gebruikt of worden gespaard. Als de stappen worden gespaard of als de winst wordt bereikt zonder alle stappen te gebrui ken, dan kunnen de stappen willekeurig worden vastgehouden voor het volgende spel.

SUPER 6 SPEL: dit spel zorgt er voor dat de rollen zes keer opnieuw draaien. Elke keer kan leiden tot een winnende combinatie met een totale winst variĆ«ren de van f 3, tot f 50,–.

Specificaties

Datum toelating: 01/06/1988
Merkteken volgnummer 0152
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter