Super Spin

De Super Spin gokkast van Barcrest uit 2001 is alleen voor de horeca gemaakt. De Super Spin zit in het Genesis kabinet met MPU5.

Spelbeschrijving

De SuperSpin gebruikt drie rollen voor het basisspel. Er zijn alleen 3-in-lijn prijzen mogelijk.
De combinatie van 2 in lijn cherry symbolen geeft een win en de enkele cherry op de eerste rol geel een gamble tussen O en 4 en bij inzet 2 een gamble tussen 0 en 8.
Bovendien geven 3 “Ster” symbolen op alle rollen kriskras een win op van 20 punten. Het extra basisspel x2 wordt altijd vooraf gegaan door het 1-0 snel.
Gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard in één van de 99 “Meters”.

Via de “KIES INZET”-knop kan de speler kiezen uit “Rolspel”, “x2 Rolspel”, “1-0 SPEL”, of – bij voldoende punten in de “METERS” _ de vervolgspelen x5, x10 en x 20.

Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het “1-0 SPEL” ges

– Hij kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);

– Hij kan dit punt naar één van de 99 “Meters” overzetten door kort op “START/ SPAREN” te drukken;

– Hij kan automatisch het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op “START/ SPAREN” te drukken (het punt wordt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).

De SuperSpin heeft 99 “METERS” die in het alphanumerieke display weergegeven worden.
Als eerste wordt het totale aantal actieve “METERS” weergegeven, daarna de “METER” met het hoogste aantal punten en alle volgende “METERS” in aflopende volgorde.
In de “SUPERMETER” wordt het totaal aantal punten van alle “METERS” weergegeven. Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. Het volgende vervolgspel is mogelijk:

– X 5 op 5 winlijnen. Maximale winst = 200.

– X10 op 5 winlijnen met 1 extra spin. Maximale winst = 200

X20 op 5 winlijnen met 3 extra spins. Maximale winst = 200

De extra spins worden toegepast nadat de rollen gestopt zijn. De rollen draaien tegelijk door tot de volgende 3 symbolen op de rollen in zicht zijn.
Indien hier nu weer op een van de 5 winlijnen een win staat, wordt deze opgeteld bij een eventueel eerder behaalde win.

De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld.
Het maximum van een “METER” bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de “METER” automatisch uitbetaald.
Indien de “SUPERMETER” (totaal van alle “METERS”) hoger is dan 200 punten wordt de “METER” met het hoogste aantal punten uitbetaald, en elke volgende hoogste “METER” totdat de “SUPERMETER” lager dan 200 punten is.

Alle punten of “METERS” die geïnd worden, worden automatisch in de “WINBANK” geplaatst. Het maximum aantal punten in de winbank is 200.
Indien deze waarde bereikt is, betaald de machine automatisch uit, waarna de speelinformatie weergegeven wordt en de machine gedurende 15 seconden niet te bespelen is.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 20/11/2001
Merkteken volgnummer 0569
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter