Super Star

De gokkast Super Star van Eurocoin uit 2000 is zowel in het BFM90 kabinet als het EU93 kabinet geleverd. Lees hieronder de spel uitleg van de Super Star.

Spelbeschrijving:

Basisspel
Met de juiste combinatie op de middelste winlijn heeft men prijs. Gewonnen punten worden op de WIN meter getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:
1. Prijs opnemen door op INNEN te drukken. De prijs gaat naar de Creditmeter.
2. Inzetten in de een pot.

Vervolgspel
In het vervolgspel kan men de volgende inzetten kiezen;
INZET 5: Het winplan onder de rollen geldt voor winlijnen 1 t/m 5 (3 rollen aktief).
INZET 20 (en minimaal 4 potten aktief): De winplannen onder en boven de rollen voor winlijnen 1 t/m 5 (4 rollen aktief).
Bij ingedrukt houden van START worden er bij inzet 5 en 20, resp. 1 en 5 winspellen snel na elkaar gespeeld. Het eindresultaat wordt m.b.v.de rollen gepresenteerd. Na een verloren winspel kunnen er potten leeg worden. Het kan dus voorkomen dat, ondanks dat het eindresultaat van een serie winspellen winst geeft, er minder potten over zijn dan bij aanvang van de serie winspellen.

Hierdoor kan overflow ontstaan. Per winspel kunnen maximaal 200 punten gewonnen worden. Per serie van 5 winspellen kunnen maximaal 1000 punten gewonnen worden. Een pot kan maximaal 200 worden. Punten hierboven vervallen.

Totaalmeter
De Totaalmeter presenteert de totale inhoud van de potten.

Winbank
Na een (auto)collect van de potten worden de punten in de winbank bewaard. Wordt de Winbank groter dan 3000, dan gaan alle punten erboven naar de creditmeter.

Specificaties

Datum toelating: 17/02/2000
Merkteken volgnummer 0968
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter